bilde

Vamp viste veg i Riddersalen"

(Grenda)

Laurdag og sundag viste at Vamp framleis har publikumstekke, og at dei framleis er i utvikling.

Vamp stilte med seks mann på scenen og sette tonen frå første akkord. Riddersalen viste seg som ein framifrå konsertarena, med svært god lyd, medan Vamp – ikkje overraskande – viste seg som eit godt samspelt band.
Frontfigurane Øyvind Staveland og Jan Helge Toft delte på å vera vokalistar, men hadde solid støtte hos mellom anna trommis og tidvis vokalist og ukulelespelar – Odin Staveland og gitarfenomenet Bjørn Berge.
 

Hitparade
Første delen av konserten var fokusert om det nyaste materialet til Vamp. Det inkluderte «Det roliga regnet», med tekst av Lars Saabye Christensen, ein ny song som Vamp spelte inn musikkvideo til i Baroniet Rosendal i fjor sommar.
Utover i konserten fall stadig fleire av melodiane inn i kategorien klassikarar. «13 humler», «Kin du no va», «Tir n’a Noir» og «Månemann», Vamp har ein brei bukett folkekjære slagerar å velja i frå, og publikum fekk det meste dei kunne håpa på. På kvar av konsertane var det kring 400 som hadde funne vegen til Riddersalen.
- Me kan få inn 450 her, men når scenen er så stor som Vamp sin, blir plass til litt færre, fortalte Reidar Nedrebø i Baroniet Rosendal.
Konserten på laurdagen vart avslutta med blant anna «Liten Fuggel» og «Onkel» som ekstranummer. På sistnemnde song parkerte dei instrumenta og stod på scenekanten og song alle seks. Eit flott punktum på ein flott konsert.

 


Les saken hos Grenda

Last ned en PDF-utskrift av artikkelen.

Avlyste konserter"

Til informasjon, så jobber vi med å finne nye datoer til alle avlyste konserter. Vi er godt på vei til å finne en løsning for ny turne i november måned og håper at vi kan komme med endelig reiserute i løpet av neste uke. Beste hilsen fra oss i Vamp!


Les hele saken

bilde

Heldigvis har vi fortsatt Vamp "

(Romerikes Blad)

I SNART 30 år har haugesunderne i Vamp holdt det gående. Tirsdag kveld spilte de for en så godt som smekkfull storsal i Kulturverket Flammen i Nittedal. Det var deres femte stopp av i alt 25 spillesteder på vinterens turné. Etter all tiden på veien, etter femten albumslipp og etter fem spellemannspriser, hersker det liten tvil om at Vamp er et band med kvalitet i alle ledd. Det viser de også så til de grader under kveldens konsert.


Les hele saken

bilde

Vamp: Alle gode ting er 12"

(Dagsavisen)

Det 12. albumet til Vamp er blitt et av deres beste. Fullt av gode sanger, uten å lene seg tilbake på rutine og falsk trygghet.


Les hele saken

bilde

Vamp: Best med lavmælt nostalgi"

(Aftenposten)

Et nytt solid Vamp-album med en perle av en tittellåt.


Les hele saken

bilde

Vampsuksess i Hedleberget"

(Avisa Hordaland)

Ikkje mange norske band klarar å selja ut to fulle hus på utescena i det gamle skiferbrotet i Hedleberget på Voss. Vamp frå Haugesund klarte det utan problem fredag og laurdag.


Les hele saken

bilde

Vamp-suksess på «hjemmebane»"

(Agderposten)

Nesten som å spille på hjemmebane mente Øyvind Staveland da Vamp trakk over 1.500 publikummere til Bringsværd Kongsgård.


Les hele saken

bilde

Vamp vant kampen om publikum"

(Østlands-Posten)

I dag var det svært gode muligheter til å finne seg en artist man liker i Stavern, med tre konserter nesten samtidig. Vinneren var klar.


Les hele saken

bilde

Vamp i storform"

(Kvinnheringen)

Vamp kan kunsten å veksla mellom mjukt og hardt, råtøft og rørande i løpet av ein og same konsert.


Les hele saken

bilde

Vamp viste veg i Riddersalen"

(Grenda)

Laurdag og sundag viste at Vamp framleis har publikumstekke, og at dei framleis er i utvikling.


Les hele saken

bilde

Vamp fylte stranda"

(Ringerikets blad)

Begeistrede tilhørere applauderte. Vamp fikk stående applaus etter en heseblesende halvannen time lang konsert på Sundvolden med nytt og gammelt repertoar.


Les hele saken

Eldre nyheter