bilde

Vamp vant kampen om publikum"

(Østlands-Posten)

I dag var det svært gode muligheter til å finne seg en artist man liker i Stavern, med tre konserter nesten samtidig. Vinneren var klar.

På Fredriksvern Verft i Kommandantens hage sto Vamp på scenen, mens Jan Eggum holdt sin sommerkonsert på Hotel Wasilioff og på Galeiscenen var det Louis Jacoby som sto for underholdningen. 

Du kan godt si at det var en ekstra glad-kveld i Stavern. 
Med så mange forskjellige artister på scenen samtidig, kan det naturligvis ikke bli fult alle steder, for så mange mennesker er det ikke i Stavern. Men det skal sies at samtlige steder hadde fyllt nesten alle stolene. Det som dro flest folk var, kanskje ikke overraskende, Vamp - hvor over 600 billetter var solgt. 
- Vi skulle egentlig ha konserten i Eplehagen, men det ble ingenting av det. Til slutt endte vi opp med Kommandantens hage og det traff vi blink på. Det er en fin og intim stemning her. Man får en fantastisk konsertfølelse, sier en av arrangørene Trond Levsaker.

Mange minner 
Det kunne vel ikke vært bedre vær enn denne torsdagskvelden her i Stavern. Den varme sola skinte, og man kunne samtidig føle en kald bris fra havet i det man gikk rundt på Fredriksvern Verft. Mellom Kommandantboligen og låven samlet det seg over 600 mennesker i alle aldre for å høre på Vamp. To av dem som hadde tatt turen hit i dag var, Ewa Gawecka og mannen hennes Knut Jacobsen fra Larvik. 
- Jeg er her for å kose meg med mannen min. Vi har vært på Vamp-konsert to ganger tidligere. Første gang var vel over 20 år siden, også en gang litt senere i Bøkeskogen. 
For Ewa var valget enkelt. Jan Eggum og Louis Jacoby var ikke aktuelt for henne, da hun stort sett kun har tidligere minner fra Vamp-konserter. I tillegg hadde hun sitt utdrikningslag her på baksiden av Kommandantboligen, så det kom et par nostalgiske øyeblikk for henne i denne konserten. 
- Det er et fantastisk sted her og mange mennesker har samlet seg her i dag. Jeg liker sangene deres med fiolin best, siden jeg spiller det instrumentet selv. Nå har de byttet vokalist så vidt jeg har forstått, men jeg nyter fortsatt musikken deres.  

- Gode tekster 
Hos Louis Jacoby på Galeiscenen var det ifølge arrangørene solgt 150 billetter, nå skal det nevnes at han holdt en konsert dagen før, men det var godt oppmøte for skjærgårdspoeten. Her var gjennomsnittsalderen noe høyere enn i de andre konsertene, men entusiasmen og gleden var like stor. Venninnene Mathea og Kari fra Stavern var på deres første arrangement i sommer, og de gledet seg til å høre det nye Jacoby har kommet med. 
- Vi har vært og hørt på han flere ganger, og i år bestemte vi oss for å komme hit igjen. Det var snakk om at han har lagd mye nytt, og vi er spent på hva det er, sier Kari. 
De så fram til en koselig kveld fylt med humor, sang og refleksjoner, servert av den velkjente Louis Jacoby. 
- Han har gode tekster. Vi har tro på at det blir en koselig kveld, sier Mathea. 

Årlig tradisjon 
Inne på Hotell Wassilioff var det Jan Eggum som sto for underholdning denne torsdagskvelden. Dette er den sjette året på rad at han besøker hotellet i Stavern. 
- Han holdt en konsert torsdag kveld, og en i morgen. Det har nå blitt en fin tradisjon at han besøker oss hver sommer, sier hotelldirektør Morten Christensen. 
Ifølge hotelldirektøren ble det solgt 100 billetter til konserten i dag, og hotelldirektøren erkjente at det muligens hadde vært en idé å ikke ha konserten på samme dag som Vamp. 
- Det får vi tenkte på til neste gang, men vi er fornøyd med oppmøtet i dag, sier Christensen.

 


Les saken hos Østlands-Posten

Last ned en PDF-utskrift av artikkelen.

bilde

Vamp i teaterversjon er en kraftpakke verdt å få med seg"

(Haugesunds Avis)

En motgift mot pandemidepresjon

Har du det siste året tenkt at nå hadde det vært skikkelig fint med litt teater? Har det blitt mye smittetall, hjemmekontor og munnbind-diskusjon?

En motgift mot pandemidepresjon spilles nå på Haugesund Teater. Vamp som teaterkonsert. Levert med overbevisning av et spilleglad ensemble. I en regi som gjør det uhøytidelig, underholdende og med evne til å berøre.


Les hele saken

bilde

Våken drøm"

Så var jammen «Våken drøm» plutselig ferdigspilt i Stavanger. I hvertfall i denne omgang. Forestillingen settes heldigvis opp igjen på Rogaland teater våren 2022 og vi gleder oss allerede. For det er virkelig en drøm! En hektisk, gøyal og hjertevarm drøm som vi er så heldige å få henge med i.

Nå flyttes den til Haugesund, hvor den skal spilles i tidsrommet 28 mai - 18 juni.

Finn billetter her!


Les hele saken

bilde

Vamp i kapellet"

St Petri kirke lørdag 03 oktober

En helt spesiell konsert

Akustisk fra en scene som bygges midt i kirkerommet for å minske avstanden til publikum. Musikerne forholder seg til hverandre og rommet slik de gjorde da de lagde debutalbumet ”God morgen søster” på feierbadet i Haugesund for snart 30 år siden. Konserten filmes og videreformidles via scene Vest som er en egen kulturkanal fra TV Vest og Altibox, og er en pilot for en lengre konsertserie Vamp skal turnere med høsten 2021.

Det legges ut i underkant av 200 billetter til denne enestående konserten i St Petri den 03 oktober 2020.

Kl. 20:00 // FÅ BILLETTER

Kjøp billetter her!

Kl. 17:30 // EKSTRA

Kjøp billetter her!


Les hele saken

bilde

Heldigvis har vi fortsatt Vamp "

(Romerikes Blad)

I SNART 30 år har haugesunderne i Vamp holdt det gående. Tirsdag kveld spilte de for en så godt som smekkfull storsal i Kulturverket Flammen i Nittedal. Det var deres femte stopp av i alt 25 spillesteder på vinterens turné. Etter all tiden på veien, etter femten albumslipp og etter fem spellemannspriser, hersker det liten tvil om at Vamp er et band med kvalitet i alle ledd. Det viser de også så til de grader under kveldens konsert.


Les hele saken

bilde

Vamp: Alle gode ting er 12"

(Dagsavisen)

Det 12. albumet til Vamp er blitt et av deres beste. Fullt av gode sanger, uten å lene seg tilbake på rutine og falsk trygghet.


Les hele saken

bilde

Vamp: Best med lavmælt nostalgi"

(Aftenposten)

Et nytt solid Vamp-album med en perle av en tittellåt.


Les hele saken

bilde

Vampsuksess i Hedleberget"

(Avisa Hordaland)

Ikkje mange norske band klarar å selja ut to fulle hus på utescena i det gamle skiferbrotet i Hedleberget på Voss. Vamp frå Haugesund klarte det utan problem fredag og laurdag.


Les hele saken

bilde

Vamp-suksess på «hjemmebane»"

(Agderposten)

Nesten som å spille på hjemmebane mente Øyvind Staveland da Vamp trakk over 1.500 publikummere til Bringsværd Kongsgård.


Les hele saken

bilde

Vamp vant kampen om publikum"

(Østlands-Posten)

I dag var det svært gode muligheter til å finne seg en artist man liker i Stavern, med tre konserter nesten samtidig. Vinneren var klar.


Les hele saken

bilde

Vamp i storform"

(Kvinnheringen)

Vamp kan kunsten å veksla mellom mjukt og hardt, råtøft og rørande i løpet av ein og same konsert.


Les hele saken

Eldre nyheter