bilde

Vamp fylte stranda"

(Ringerikets blad)

Begeistrede tilhørere applauderte. Vamp fikk stående applaus etter en heseblesende halvannen time lang konsert på Sundvolden med nytt og gammelt repertoar.

Rundt 400 publikummere hadde funnet veien til Sundvollstranda sommerscene da populære Vamp fra Haugesund inviterte til friluftskonsert fredag kveld. 
Vestlandsbandet spilte både nytt og gammelt fra sine rikholdige album. 
Stemningen steg kanskje mest da kjenninger som «Liten fuggel» og «Tir n'a noir» ble spilt, men i den nesten halvannen time lange konserten fikk vi også høre «Stille regn» og flere andre låter fra det siste albumet. 

Likte seg 
Flere instrumentallåter ble også publikum til del, og de frammøtte ga tydelig til kjenne at de likte seg på Sundvollstranda ved å gi stående applaus og sikre seg to ekstranumre. 
Været var ikke det beste for en konsert i friluft. Likevel strømmet Vamp-fansen til Sundvollstranda i god tid før det kjente bandet entret scenen. 

Godt påkledd 
Godt innpakket i tykke jakker og pledd tok publikum imot sine idoler. 
De fikk det de ønsket seg, og glemte at gradestokken lå på lav sommertemperatur med sur vind denne junikvelden. 
Vamp har gjestet Sundvollen også tidligere. Utviklingen musikalsk har tydelig gått i en mer instrumental retning hos vestlendingene, men de reddet seg med sine kjære og kjente klassikere som mange frammøtte var kommet for høre. 

- En flott opplevelse 
Blant dem som var til stede, var Holes ordfører Per R. Berger og kona Målfrid. 
- En flott opplevelse. Mange kjente og kjære låter, og noe nytt som også svarte til forventningene. Men ingen slår «Liten fuggel». Den spilte de for første gang her i Hole for syv år siden, forteller ekteparet Berger. 
Elisabeth Rustad hadde tatt med seg døtrene Hedda og Helena på Vamp-konsert. 
- Jeg har vokst opp på Karmøy, så jeg hadde en veldig god grunn for å dra hit. Jeg synes de hadde mye bra på repertoaret i kveld. 
- Vi likte mye av musikken. Vi koste oss, selv om det var kaldt, tilføyer jentene. 
Oppsummert, en flott konsertkveld på Sundvollstranda, hvor de besøkende hygget seg med god musikk, og mye godt å spise og drikke, selv om altså værgudene ikke var helt nådige mot Vamp-fansen denne «lille» St. Hansaften.


Les saken hos Ringerikets blad

Last ned en PDF-utskrift av artikkelen.

bilde

Vamp i teaterversjon er en kraftpakke verdt å få med seg"

(Haugesunds Avis)

En motgift mot pandemidepresjon

Har du det siste året tenkt at nå hadde det vært skikkelig fint med litt teater? Har det blitt mye smittetall, hjemmekontor og munnbind-diskusjon?

En motgift mot pandemidepresjon spilles nå på Haugesund Teater. Vamp som teaterkonsert. Levert med overbevisning av et spilleglad ensemble. I en regi som gjør det uhøytidelig, underholdende og med evne til å berøre.


Les hele saken

bilde

Våken drøm"

Så var jammen «Våken drøm» plutselig ferdigspilt i Stavanger. I hvertfall i denne omgang. Forestillingen settes heldigvis opp igjen på Rogaland teater våren 2022 og vi gleder oss allerede. For det er virkelig en drøm! En hektisk, gøyal og hjertevarm drøm som vi er så heldige å få henge med i.

Nå flyttes den til Haugesund, hvor den skal spilles i tidsrommet 28 mai - 18 juni.

Finn billetter her!


Les hele saken

bilde

Vamp i kapellet"

St Petri kirke lørdag 03 oktober

En helt spesiell konsert

Akustisk fra en scene som bygges midt i kirkerommet for å minske avstanden til publikum. Musikerne forholder seg til hverandre og rommet slik de gjorde da de lagde debutalbumet ”God morgen søster” på feierbadet i Haugesund for snart 30 år siden. Konserten filmes og videreformidles via scene Vest som er en egen kulturkanal fra TV Vest og Altibox, og er en pilot for en lengre konsertserie Vamp skal turnere med høsten 2021.

Det legges ut i underkant av 200 billetter til denne enestående konserten i St Petri den 03 oktober 2020.

Kl. 20:00 // FÅ BILLETTER

Kjøp billetter her!

Kl. 17:30 // EKSTRA

Kjøp billetter her!


Les hele saken

bilde

Heldigvis har vi fortsatt Vamp "

(Romerikes Blad)

I SNART 30 år har haugesunderne i Vamp holdt det gående. Tirsdag kveld spilte de for en så godt som smekkfull storsal i Kulturverket Flammen i Nittedal. Det var deres femte stopp av i alt 25 spillesteder på vinterens turné. Etter all tiden på veien, etter femten albumslipp og etter fem spellemannspriser, hersker det liten tvil om at Vamp er et band med kvalitet i alle ledd. Det viser de også så til de grader under kveldens konsert.


Les hele saken

bilde

Vamp: Alle gode ting er 12"

(Dagsavisen)

Det 12. albumet til Vamp er blitt et av deres beste. Fullt av gode sanger, uten å lene seg tilbake på rutine og falsk trygghet.


Les hele saken

bilde

Vamp: Best med lavmælt nostalgi"

(Aftenposten)

Et nytt solid Vamp-album med en perle av en tittellåt.


Les hele saken

bilde

Vampsuksess i Hedleberget"

(Avisa Hordaland)

Ikkje mange norske band klarar å selja ut to fulle hus på utescena i det gamle skiferbrotet i Hedleberget på Voss. Vamp frå Haugesund klarte det utan problem fredag og laurdag.


Les hele saken

bilde

Vamp-suksess på «hjemmebane»"

(Agderposten)

Nesten som å spille på hjemmebane mente Øyvind Staveland da Vamp trakk over 1.500 publikummere til Bringsværd Kongsgård.


Les hele saken

bilde

Vamp vant kampen om publikum"

(Østlands-Posten)

I dag var det svært gode muligheter til å finne seg en artist man liker i Stavern, med tre konserter nesten samtidig. Vinneren var klar.


Les hele saken

bilde

Vamp i storform"

(Kvinnheringen)

Vamp kan kunsten å veksla mellom mjukt og hardt, råtøft og rørande i løpet av ein og same konsert.


Les hele saken

Eldre nyheter