Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp-suksess på «hjemmebane»

Nesten som å spille på hjemmebane mente Øyvind Staveland da Vamp trakk over 1.500 publikummere til Bringsværd Kongsgård.

Med samboer fra Grimstad og med tidligere bosted både på Biodden og Vardeheia, var det ikke rart at Vamp-musikeren mente at det var svært hjemlige trakter da bandet inntok Hege og Rolf Erik Nilsens gård på Bringsværd.

– Et eventyr og helt fantastisk, ropet Staveland etter første låt og så oppover det naturlige amfiet på gården der publikum fylte hele den bratte lia.
– Siden dere har kommet så langveis fra, skal vi ta en til, spøkte han og dro nok slutningen om at hovedtyngden av publikum var fra Grimstad-distriktet.

Må benytte anledningen

Slik som Lise og Stian Øynes og Gry og Anders Øynes.

– Vi må benytte anledningen når det skjer noe som dette i nærmiljøet, og Vamp liker vi jo godt, mente Lise Øynes.
Det var første gang de var på Bringsværd, men det tegnet veldig bra, mente de.
At det også var en fin anledning til å treffe kjentfolk og få seg både drikke og mat, var heller ingen ulempe.
Arrangør Rolf Erik Nilsen har tidligere hatt CC Cowboys, Odd Nordstoga og deLillos på gården.
Men i kombinasjon med et praktfullt sommervær og det han mener er band som favner flere generasjoner, trodde han tidlig på kvelden at det var ny rekord, med nær 1.000 forhåndssolgte billetter og trolig ytterligere 500 solgte ved inngangen.
 

Hamburgere og øl
Og mens bandet virkelig koste seg på tunet og kjørte både kjente og ikke fullt så kjente låter, satt folk tett sammen og nøt det hele, bare avbrutt av vandringer til Smag og Behags hamburgerservering der Hans Petter Klemmetsen og resten av staben hadde det svært hektisk og det flotte dessertbordet som Malin Igland Andersen hadde ansvaret for.
Og det var til enhver tid en god kø foran ølserveringen, slik det ofte blir på konserter der pågangen er stor.

Les hele artikkelen på agderposten.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp-suksess på «hjemmebane»»