Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp - en opplevelse

Vamp leverte en fantastisk konsert for et nesten fullsatt Mosjøen kulturhus.

Roy Lasse Leknes 

Vamp, anført av sin gamle vokalist Jan Ingvar Toft og Øyvind Staveland leverte en gjennomført proff , nær og særdeles velklingende konsert i Mosjøen kulturhus torsdag kveld. Perlene fra et snart 30 år langt bandliv sto i kø. Hitlåtene Månemannen, Tir n'a Noir og Liten Fuggel, nytt og gammelt i skjønn forening, fylte kultursalen med velklingende lyd, dekorert med en vel tilpasset lysrigg. Selv halsbetennelse og en småsyk Øyvind Staveland la ingen demper på opplevelsen.

Det er en fornøyelse å oppleve et band med en slik popularitet som blir så nære og klarer å formidle en slik flott stemning. Vamp har maktet å utvikle og fornye seg uten å miste bakkekontakten. Dette var kort og godt en opplevelse.
De makter det mange ikke klarer: Å formidle det vare og skjøre og samtidig levere solid trykk på sin egen måte og med sin særegne stil. Mens frontfigur Staveland sparte en syk hals, bandt rutinerte Toft hele konserten sammen på en flott måte.

Dette ble 90 minutter vellyst som publikum virkelig viste å sette pris på. En opplevelse som vil sitte lenge i!

Les hele artikkelen på helg.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp - en opplevelse»