Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Fin lørdagskveld

Vamp klarte å forvandle Knarren konsertområde til en intim klubbscene

Knarren lå og badet seg i kveldssol og kunne måle seg med hvilken som helst sørlandsby med båtliv, sjømat, småbyidyll og ikke minst sommerunderholdning. På Knarren startet dagen med sjømatfestival, hvor havets frukter ble servert og konsumert mens båtene skvulpet nede på kaia. Men, det er ingen sommerdag uten god underholdning og kveldens artister var Haugesundbandet Vamp. 

Til oppvarming før konserten hadde en gruppe utvalgte fra årets Marenspel blitt spurt om å opptre. Dette startet kveldens underholdning med rolige nummer av Kari Wist Holmen, som sang en coverversjon av en av Vamps sanger. Etter dette kom de i tur og orden Unni Helen Hatmyr, Carina Tønder Tøften, Hege Anita Skjærvik og sist men ikke minst Gunhild Hjertaas. Alt ble ledet an av konferansier Fridtjof Hjertaas. 

Mellom oppvarmingen og hovednummeret myldret det av folk nede på konsertområdet og midt opp i dette får Hitra-Frøya øye på noe litt spesielt. Mellom scenen og nærmeste tilskuer var det en åpen plass på omtrent tyve meter, midt på denne åpne plassen hadde noen satt opp en stol omtrent tre meter fra den digre scenen og plantet seg godt til rette i den. Fascinert går vi frem og får med en gang høre at vedkommende ikke er fra disse trakter. Janne Andresen Vestby smiler opp mot meg og sier med en vestlandsdialekt: 

-Ja, de kommer nok til å spille "Liten Fuggel" og "Månemann", hvis de ikke spiller dem, da blir det månelyst. 

Hun informerer at dette er den to hundre og seksti-fjerde (! ) Vamp-konserten hun er på og at hun sjeldent har blitt skuffet over opplevelsen. Det ble vi ikke denne gangen heller. Vamp serverte en vakker konsert i solnedgangen ute i havgapet. Det rutinerte bandet serverte fra hele sitt spekteret, fra det folkelige i repertoaret til det monumentale; og publikum var bergtatt. 

Les hele artikkelen på hitra-froya.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Fin lørdagskveld»