Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Det var en stor konsert

Vamp beviste nok en gang at de er en så god folkrockgruppe.

Utekonserten på Støren torsdag skaffet nok gruppen flere fans med deres gode musikk, gode humor og en herlig blanding av rolige melodier og låter med fart i. Den første delen av konserten med det som kanskje kan betraktes som mer folkrock, fikk publikum til å bli i godt humør i sommerværet. 

Den halvannen time lange konserten gikk som en røyk, og publikum reiste seg til en blidspent applaus med krav om et par ekstranummer som de nær sagt, selvfølgelig fikk. 

Profesjonelle 

Vamp er ikke hvilken helst gruppe og har oppnådd mye heder og ære siden de startet i 1992. De er også kjent som en folkelig gjeng selv om de er profesjonelle til fingerspissene. 

Nå er det bare Øyvind Staveland med sin fele, fløyte og trekkspill som er med av originalbesetningen. Selv om alle har sine fremtredende plasser i gruppen, legges det nok, som på konserten på Støren også, ekstra merke til foruten Staveland, vokalisten Jan Toft med sin stemme, ansiktsuttrykk og minst sin spesielle scenedrakt. 

Av alle av Vamp sine både kjente låter og kanskje noen mer ukjente også, var en deres rolige og ikke minst kjente sang «Tir na Noir» en som mange hadde et ekstra smil til blandt publikum. 

Endelig 

En av ekstralåtene til slutt måtte selvfølgelig bli «Liten fuggel», en sang som også fikk Kari Folstad Solberg til nærmest å fryse på ryggen. 

Hun er en Vamp-fans utenom det vanlige, og selv om hun har vært på flere av deres konserter tidligere på forskjellige steder, har hun ventet på utekonserte torsdag. I tillegg fikk hun også hilse direkte på alle i Vamp like før konserten også. 

- Det er storveis å oppleve Vamp, ikke minst her på Støren, slik at vi må ikke må dra til byene for å oppleve konserter, bekrefter hun smilende før hun setter seg til rette på tribunen. Som en stor fan av Vamp. 

Les hele artikkelen hos Trønderbladet

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Det var en stor konsert»