Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Varmer opp til albumslipp og turnésommer

Vamps nye låt Onkel Holger maner fram saltvann, svette og sprit, passende nok for førstesingelen som er forsmak på høstens album.

For mens albumet, med arbeidstittelen La-la-la, først er i vente i oktober, legger Vamp ut på stor sommerturné, meldes det.

Vamp drar i gang 25. mai på Sauda, og i alt står rundt 40 konserter for tur – før ferden ender i Sirdal 2. september. Blant annet står en dobbeltkonsert på Skåtøy med Bjørn Eidsvåg for tur i august. Allerede står et knippe kulturhus klare for Vamp i november.

Onkel Holger er historien om rabagasten, ungkaren og kvinnebedåreren Holger, som fikk med eg mange lystige fester gjennom et langt og fargerikt liv – ifølge sangteksten ble han 103 år. I Vamps hyllest til Øyvind Stavelands egen filleonkel er det først og fremst vitalitet og livsglede som feires.

Melodien står Øivind Staveland selv stått for, mens Ingvar Hovland har skrevet tekst. Singelen vil dukke opp på diverse strømmetjenester senere denne måneden - men er allerede å høre på radio.

Forrige album, det første med «nye» Vamp, kom i 2015: Populenes var bandets tiende studioskive.

(©NTB)

Les artikkelen på Gaffa.no

Hva synes du om «Varmer opp til albumslipp og turnésommer»