Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp leverte varene

Et fullsatt kulturhus i Surnadal fikk alle godlåtene fra et av landets mest populære band.

Vamp, med Øyvind Staveland, Jan Toft, Odin Staveland, Bjørn Berge, Kjetil Dalland og Lars Eirik Støle, er på turné for å markere 25 år med gedigen suksess som et landets både beste og mest populære band.

Bestselgerne har rullet ut av de haugesundbaserte musikerne, og publikum i Surnadal fikk dem alle: «Månemannen», «Øyentrøst», «Malaren», «Tir na noir», «Liten fuggel» og enda flere godbiter i løpet av den mer enn halvannen times lange konserten. «På bredden» framført av trommis Odin Staveland med vokal og piano var nok et av høydepunktene for mange i salen.

Storstuå i kulturhuset på Skei innbyr kanskje ikke til de store utskeielser for publiken, som stort sett sitter rolig i sine gode seter og nyter det som serveres. Men selv sindige surnadalinger - muligens det var utanbygdes? - tok bortimot av på slutten av konserten, og var nesten oppe av setene for å vise at de faktisk satte stor pris på besøket.

Les hele artikkelen hos Tidens Krav

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp leverte varene»