Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Magisk kveld med Vamp

Faksimilie Hadeland 7.11-2016

Vamp skapte til tider magisk stemning i kultursalen fredag kveld. Det er ikke hver dag Hadeland får besøk av band som dette, men når bygda først gjør det, vet hadelendingene å kjenne sin besøkelsestid.

Utsolgt i en måned 
Konserten var nemlig utsolgt allerede i starten av oktober. Vamp hadde dermed høye forventninger på sine skuldre da de inntok Hadeland kultursal fredag kveld. Men de leverte, og vel så det. 

Allerede på låt nummer to var det tendenser til allsangstemning da Vamp framførte slageren «liten fuggel». 

Med glimt i øyet, humoristiske historier og et skyhøyt energinivå på scenen tok Vamp med publikum på en reise gjennom folkemusikk, viser og rock. 

Flere instrumenter 
Musikernes tilstedeværelse og beherskelse av flere forskjellige instrumenter var svært imponerende. Spesielt Vamp-veteran Øyvind Staveland som både synger og spiller fele, fløyter, bratsj og trekkspill. 

Resten av bandet består av Jan Toft på vokal og gitar, Odin Staveland på vokal, piano trommer, perkusjon og trekkspill, Bjørn Berge på gitarer, banjo og vokal, Kjetil Dalland på bass og Lars Eirik Støle på orgel og trekkspill. 

Konserten hadde flere høydepunkter, men det største var avslutningsnummeret da Vamp framførte sin kanskje aller største hit; «Månemannen». Publikum belønnet bandet med stående applaus og stormende jubel. Dette resulterte i tre ekstra låter. 

Fornøyd publikum 
Etter konserten var det bare lovord fra de frammøtte. 

- Jeg har ikke hørt så mye på Vamp fra før av, men jeg er mektig imponert over konserten. Det er fint at slike band finner tid til å ta turen til Hadeland, sa Carl Henrik Kolstad, som hadde tatt turen fra Harestua denne kvelden. 

Men folk kom også langveis fra. Olaug Hansen og venninnen Marianne Petterson hadde tatt turen helt fra Oslo. 

- Vi er nok litt over snittet Vamp-fans. Men når de er i nærheten må vi nesten benytte anledningen. Dette var en kjempeflott konsert, sa damene.​

Les hele artikkelen hos Hadeland

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Magisk kveld med Vamp»