Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Hvalers eget «Tir n'a Noir»

Vamp fikk publikum til å le, gråte, klappe, synge og juble, da de gjestet Hvaler Gjestgiveri søndag kveld.

Søndag entret Vamp teltet i hagen på Hvaler Gjestgiveri. Nesten 300 mennesker fylte teltet, og det var ikke en eneste ledig stol å se blant publikum.

Rørt til tårer
Mens solen var på vei ned, kom Vamp på scenen. Konserten startet rolig med en akustisk låt fra deres nyeste album «Populas». Utover kvelden spilte de også naturligvis publikumsfavorittene «Månemannen» og «Tir n'a Noir». Det var stormende jubel etter hver eneste sang, og noen var så ivrig at de reiste seg opp for å gi stående applaus. Under sistnevnte låt var det til og med flere som måtte tørke noen tårer.

– Jeg hadde ikke tenkt til å begynne å gråte, men jeg ble så rørt da de sang favorittsangen min, «Tir n'a Noir», sier Agnete Amundsen som var på konserten med en venninne. Da Vamp gikk av scenen reiste publikum seg og ropte «Liten Fuggel!». Bandet kom tilbake og dro ekstranummeret, med litt allsang fra publikum.

Glade i Fredrikstad
Vamp har enda en lang sommer foran seg, med mange konserter. Bandet skal spille på Gjestgiveriet i kveld også.

– Det er alltid morsomt å komme tilbake til Fredrikstad, så må jeg si at det er utrolig fint her på Hvaler! Det er ikke alltid vi får spille på så fine steder, sier Kjetil Dalland som er bassist i bandet. Vamp har besøkt Fredrikstad flere ganger, og satt sine spor i hjertene til mange. – Jeg synes de er Norges beste liveband. De er så ekte, og musikken har jeg hørt på så lenge jeg kan huske, sier Amundsen og smiler på vei ut fra teltet etter konserten.

 

Les hele artikkelen hos Fredrikstad Blad

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Hvalers eget «Tir n'a Noir»»