Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

1.000 møtte opp for Vamp

- For et flott syn. Dette har vi gledet oss til lenge!

Frontmann og grunnlegger i Vamp, Øyvind Staveland, kunne skue utover over 1.000 publikummere da han og resten av bandet entret utescenen på Svensefjøset fredag kveld. i storform Det er ikke uten grunn at Vamp er et av Norges mest folkekjære band, og det var en gruppe musikere i storform som ga publikum det de kom for - og mer. 

Selv ikke grå og truende skyer ødela stemningen, og den lille regnskuren som ville være med på festen, ble sendt videre etter et par minutter. 

Vamp feirer i år 25-årsjubileum, og det er en fyldig musikkatalog de kan plukke konsertlåter fra. Og det gjør de. 

Fra «gode, gamle» Tir n'a Noir og 13 humler, via populære Månemannen, til de nyere Passasjerane og Elmer, sangen om Øyvind Stavelands barnebarn som oppdager verden. sang med Og selvsagt Liten fuggel. Sangen som satte punktum for konserten og som fikk publikum til å reise seg og synge med. 

Dette er den første store konserten Svensefjøset har vært vertskap for siden åpningen av Lierdagene i fjor, og alt tyder på at det ikke blir den siste. 

Dette var også første gang Vamp spilte i Lier, og det er lov å håpe at de kanskje finner veien tilbake på neste års sommerturné.

Les hele artikkelen hos Drammens Tidende

Hva synes du om «1.000 møtte opp for Vamp»