Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Godstemning med Vamp

Foto: Anne Grete Berget

RENDALEN: Været viste seg fra sin beste side, og Vamp skuffet ikke på Åkrestrømmen torsdag kveld.

Skydekket vek unna for en strålende kveldssol da Vamp inntok scenen i Rendalen kulturpark på Åkrestrømmen torsdag kveld. Og gutta i Vamp, de var i storform og leverte til fulle.

Konserten begynte rolig med låten «Hallo Adjø» skrevet av Kolbein Falkeid, før de fulgte opp med både nyere låter som «Elmer» og gamle kjenninger som «Tir n'a Noir» og «På Bredden».

Det var ikke noe å si på stemningen verken på scenen eller hos publikum, og gutta i Vamp dro med seg de besøkende på allsang i solnedgangen og framkalte både latter og ettertenksomhet med låtene sine.

Gleder seg

May og Stig Holthe fra Oslo har hytte i Renåfjellet og passer på å legge ferien til grendefestivalen.

– Vi gleder oss til konsert, Vamp er fine, slår de samstemt fast før konserten.

Kjell Birger Moen og Jon Helge Grafsrønningen har rustet seg med campingstoler og klær for allslags vær, og gleder seg til konsertstart. Begge har opplevd Vamp flere ganger.

– Vamp er en av de fineste bandene som er, konkluderer Grafsrønningen.

Og de er ikke alene om å verken glede seg eller nyte konserten:det vanker stående applaus etter «Månemannen» toner ut mot slutten, og jubel da gutta drar to ekstralåter der den siste er «Liten Fuggel» som mange har ventet på.

– Helt topp, høres fra flere hold blant publikum etter endt konsert.

Godt samarbeid

Konserten ble arrangert av Rendalen kommune, kulturkontoret, og Åkrestrømmen grendefestival. Virksomhetsleder for kultur og service Per Ivar Strømsmoen berettet at de, i forbindelse med grendefestivalens 20-årsjubileum, ble enige om å samarbeide om et arrangement, og det endte med sommerkonsert. Han roser dette samarbeidet, og framhever betydningen av dette.

Strømsmoen og leder i styret for Åkrestrømmen grendefestival Jan Nordengen overrekker bandet en kurv med lokale og takker for en fin konsert før bandet forlater scenen for denne gang.

Arrangørene hadde ikke helt oversikt over antall besøkende etter endt konsert torsdag kveld, men kunne anslå at antall publikummere passerte 500, som er rekord på kulturparken. Strømsmoen kan opplyse at tilbakemeldingene på konserten har vært bare positive fra på tilhørerne og bandet.

Vamp besøkte Rendalen også i 2009. Den gangen var det 1 300 som fikk med seg konserten som fant sted i Renåfjellet.

 

Les hele teksten hos Østlendingen

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Godstemning med Vamp»