Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vel blåst med Vamp

Faksimilie Gudbandsdalen Dagningen 11.6-2016

I Fåvang musikkforening er det en ny tidsregning nå: Før og etter Vamp.

FÅVANG: Elin Strangstadstuen måtte tørke tårene da lysene var slukket og publikum forlot amfiet i Nesseskogen park. Mange gratulerte på veg ut.

– Kjempeartig! En stor drøm, sier korpsentusiasten, som har vært sentral i arbeidet med å få Vamp til Fåvang.

Under konserten fikk hun selv takk og applaus fra bandet og publikum.

Folksomt

Rundt 750 personer løste billett til konserten torsdag kveld. Folk stilte godt forberedt med ullpledd og campingstoler. Det var 14 grader og fare for regn. Men Vamp og musikkforeningen holdt publi-kum varme. I flere år musikkforeningen jobbet med å få Vamp til Fåvang. I år klaffet det endelig. Konserten ble en fin åpning på Fåvang-dågån, som arrangeres denne helga.

Under den vel halvannen time lange konserten fikk publikum høre et solid knippe Vamp-låter. Det var naturlig nok stjernene fra Haugesund som dro showet, med musikkforeningen som musikalske støttespillere på en rekke nummer.

Vamp regnes av mange som ett av Norges beste liveband. De skuffet ikke på Fåvang, heller.

– Herlig! Kjempefint!

Inger Reichmut og Randi Granheim fra Tretten var blant dem som storkoste seg i amfiet i Nesseskogen park. De to damene frekventerer ikke rockekonserter i tide og utide, men å reise fra Tretten til Fåvang var akkurat passe. Ingen av dem har sett Vamp live før.

– Men vi har hørt dem! Det er derfor vi kommer.

Reichmut og Granheim liker korps, også. Dermed fikk de oppleve to bra ting på én gang.

Dirigent Erik Wang er også godt fornøyd med kvelden.

– Dette var stort. Veldig bra. Jeg så folk i korpset var rørt, forteller  dirigenten, som synes musikerne hadde gjort leksa si.

Vamp-konserten er den største satsingen til musikkforeningen noensinne, med et budsjett på 300.000 kroner. Dagen derpå er det klart at arrangementet går i pluss.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vel blåst med Vamp»