Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Over 1.000 fekk med seg Vamp i Årdal

Faksimilie Strandbuen 4.6-2016

Etter ein strålande dag på Treffpunkt Årdal på laurdag, blei det reine folkevandringa til Riskedal der folk sikra seg ein plass i sola til Vamp-konserten.

Med sol frå klar himmel låg alt til rette for ein flott dag i Årdal. Treffpunkt Årdal var ganske godt besøkt, utan at det var rekordtilstrøyming. Oppslutnaden om Vamp-konserten var meir i rekordsjiktet.

– Eg trur det er rundt 800 på konserten, sa ein veldig nøgd arrangør Eldfinn Austigard.

Vamp leverte også varene. Konserten var på ettermiddagen, sola skein og folk koste seg i grasbakken framfor scenen. Det gjorde at dei rolege songane gjekk like godt heim som dei meir rocka, men det løfta seg skikkeleg då Vamp drog fram «Månemann» og «Liten foggel» heilt i slutten.

Sjå fleire bilde frå Treffpunkt Årdal, opninga av nye Prestavegen og konserten med Vamp i eige bildegalleri.

Oppdatering:

Søndag ettermiddag opplyser kulturleiar Eldfinn Austigard at det blei seld rundt 900 billettar til Vamp-konserten. Barn under 12 år betalte ikkje billett, så det var nok godt over 1.000 menneske på konserten.

Les hele anmeldelsen hos Strandbuen

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Over 1.000 fekk med seg Vamp i Årdal»