Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp fylte Kong Rakne

Faksimilie Eidsvoll Ullensaker Blad 24.4-2016

Gåsehudopplevelser i Ullensaker kulturhus.

Intet manglet verken på lys- eller lydsiden da Vamp holdt en forrykende konsert for et fullsatt Kong Rakne i Ullensaker kulturhus torsdag kveld.

Det fantes ikke en ledig stol da folk-/rock-/viser-/bluesbandet entret scenen i Kong Rakne. Bandet, som startet opp i 1991, har med årene fått seg en solid tilhengerskare.

DYKTIGE

Vamps musikere er mer enn gode. De er rett og slett meget dyktige, og med velkjente Øyvind Staveland som midtpunkt på sine mange instrumenter, hans sønn Odin på vokal og trommer, velkjente bluesgitarist Bjørn Berge på sologitar, Kjetil Dalland på bass, Lars Erik Støle på trekkspill og tangenter og bandets opprinnelige vokalist, Jan Ingvar Toft, var suksessen et faktum. Et ekstra pluss er tilbakevendte Toft. Han er en underlig skrue med en fantastisk stemme som satte en ekstra spiss på konserten.

GÅSEHUD

En overraskende gåsehudopplevelse, ble Odin Stavelands vare tolkningen av «På bredden», mindre overraskende var de gode minuttene med «Tir n'a Noir» - et dikt av Kolbein Falkeid, tonesatt av Øyvind Staveland. Det visste publikum på forhånd ville bli bra. Ellers vakte forrykende «Månemannen» trampeklapp, mens Bjørn Berge tok med publikum på en fantastisk reise inn i bluesens gitarverden.

Marit Lunndall Løken

Les hele anmeldelsen hos Eidsvoll Ullensaker Blad

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp fylte Kong Rakne»