Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Stemningsfull Vamp-konsert

Faksimilie Agder Flekkefjord Tidende 18.4-2016

I går kveld holdt Vamp konsert i Flekkefjord kirke. Tett opp mot 300 publikummere fikk oppleve en stemningsfylt konsert med kanskje landets fremste folkrockband.

Vamp startet konserten rolig med kun de to frontfigurene Øyvind Staveland og vokalist Jan Ingvar Toft på scenen, men lydnivå og tempo tok seg fort opp da resten av bandet fant sine instrumenter.

Etter å ha spilt et knippe sanger fra deres ferskeste album «Populas», fikk publikum etter hvert servert alle de velkjente sangene som «Tir n’a Noir», «Månemann » og «Liten fuggel», som Vamp-grunnlegger Øyvind Staveland på forhånd hadde lovet.

Mange av publikummerne satte nok også pris på å se at gamle, gode Jan Ingvar Toft var tilbake som vokalist. Toft er stemmen som vi forbinder med de første, og kanskje mest kjente låtene.

Stavelands sønn, Odin, har allerede vært med en stund på trommer og har utvilsomt funnet sin plass i Vamp-lydbildet. Også Kjetil Dalland på bass, Bjørn Berge på slidegitar og Lars Erik Støle bidro sterkt til å gjøre gårsdagens konsert til en nydelig opplevelse.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Stemningsfull Vamp-konsert»