Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Veldig fint og koselig

Faksimilie Avisa Lofotoen 16.3-2016

Sammen med rundt fire hundre publikummere, fikk Martin Rist Angelsen og Elise Kristin Kutze fredag oppleve bandet bak de folkekjære melodiene «Månemannen» og «Liten fuggel». Drømmende fjes, latter og stående applaus gav inntrykket av en meget vellykket konsertaften i Lofothallen.

– Når det kommer et så stort band til Leknes så må man benytte seg av muligheten, forteller Angelsen og Kutze, etter fredagens VAMP– konsert i Lofothallen på Leknes.

Fornøyelig

– Det var noen nye låter, og det var noen sanger vi ikke har hørt før, men de mest kjente sangene som «Månemannen» og «Liten fuggel» har jeg hørt mye på, forteller Angelsen.

– Jeg liker å gå på slike rolige konserter, det var veldig fint og koselig, meddeler Kutze og Angelsen tilføyer;

– Så showet de litt og fikk publikum til å le i tillegg til at de var veldig flinke.

Samlet

Øyvind Staveland med band gav Lofotingene en vellykket og breispektret konsertaften med dyktige musikere. I oktober 2014, annonserer VAMP sin nye besetning med Jan Toft, Odin Staveland, Bjørn Berge, Øyvind Staveland og Kjetil Dalland.

Vokalist Jan Toft var sist vokalist i bandet i 1998. Han står nå igjen på scenen etter 15 år, men det virker ikke som tiden har satt spor på samspillet med Øyvind Staveland. Toft tilføyer mye til showet med sin engasjerte gestikulering og humor, til alles fornøyelse.

Gylne strenger

VAPMs nye medlem Bjørn Berge er en anerkjent bluesgitarist og han fikk Spellemannsprisen 2001 for albumet Stringmachine og spellemannsprisen i 2002 for albumet Illustrated man.

Talentet vises tydelig fram under Berges gitarsolo hvor han fikk en rungende applaus etter siste akkord. Publikum lytter lydhørt mens lysteknikeren framhever gitaristens talent med et eksepsjonelt lysshow. Berge tilføyer uten tvil talent til det fjellstødige og urnorske bandet.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Veldig fint og koselig»