Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Månelyst med Vamp

Faksimilie Fremover 9.3-2016

Trampeklapp for et at Norges mest populære band i Narvik kulturhus.

«Tir n`a Noir», «Månemannen», «Liten fuggel» og «På bredden», de som kom for å høre Vamp`s mest kjente låter fikk alt servert.

Men her var så mye mer, både eldre og helt nye sanger eller skal vi si musikkstykker. For Vamp består av seks musikere i toppsjiktet som alle spiller og produserer både med og uten Vamp.

Det er overhode ingen ulempe at Jan Toft er tilbake i Vamp på vokal og gitar, der han var fra begynnelsen i 91 og fram til 98. I tillegg til hans flotte røst, han både en kraftig dose selvironi og humor som han fikk publikum med på.

Musikken til Vamp er ikke så lett å sette i bås, her er alt fra rock- til folkemusikk-inspirerte låter. Å ha et band gjennom flere tiår er kanskje ingen prestasjon, men å levere kvalitet i alle år er en stor prestasjon. Ikke til å undres over at Vamp både har godt besøk på konserter og selger bra.

Fra det opprinnelige besetningen er det Vamp selv, Øyvind Staveland og nevnte Toft. Odin Staveland, Bjørn Berge, Kjetil Dalland og Lars Erik Støle som kom til senere er hver for seg og sammen fantastiske musikere.

Grunnleggeren Øyvind Staveland har energi på scenen som går utenpå de fleste og behandler fela dels til å fremskaffe nydelig toner, i neste øyeblikk er den omgjort til et kraftig trommelignende instrument.

Det er norsk fra Haugesund, med flotte tekster, for å si det med Toft:
«Takk skal du ha kjære Gud eller kem det nu va, som fant opp det finaste fine».

Allsang, trampeklapp og ekstra nummer, alt som hører med en flott konsert ble det mandag kveld.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Månelyst med Vamp»