Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Dristig kreativitet

Faksimilie Sunnmærsposten 20.10-2015

Det så lenge ut til at Vamp skulle implodere etter «Liten fuggel», men etter et friår er Vamp tilbake mer kreative og lekne enn noen gang.

Med på laget er også bandets originalvokalist Jan Ingvar Toft som frontet Vamp mellom 1993 og 1998. Toft synger fint fremdeles, og gir Haugesund-bandet den riktige nerven som har manglet en liten stund.

Det er mer dybde og mer kreativitet over Vamp i 2015, og åpningen med «Passasjerane » er høyaktuell i disse flyktningtider. «Kaspar og den gamle» følger opp med særdeles kunstnerisk produksjon av yngste blad Staveland, Odin. Den nye gitaristen Bjørn Berge gjør «Reimert i puss» deilig blå samtidig som Toft briljerer, før de lander mer trygt i radiolåten «Elmer» som er albumets søteste og mest tilgjengelige.

«Populenes» tar en dristig retning for Vamp, med flere låter godt utenfor den joviale rammen de har hatt i det siste. Med det vinner kunsten over kommersialiteten denne gangen. Et riktig trekk.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Dristig kreativitet»