Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Sang til Katinka Sofie

Faksimilie Vesterålens avis 8.8-2015

Katinka Sofie H. Leinan (8) fikk en helt spesiell kontakt med favorittbandet Vamp.

Vamp holdt konsert i Hurtigrutens Hus torsdag kveld. Helt fra første tone hadde bandet publikum i sin hule hånd.

Lånte bort capsen

En av de mange oppmøte var Katinka Sofie H. Leinan (8) som hadde laget en egen Vamp-plakat som hun holdt stolt frem på første rad.

Da «liten fuggel» ble spilt gikk vokalist Odin Staveland ned fra scenen og tvylånte Katinka Sofies Vamp-caps.

– Det var en veldig gøy konsert. Det var spesielt gøy da han tok capsen min og satte den på hodet, strålte 8-åringen like etter konserten.

– Det var det første bandet jeg begynte å like da jeg var i barnehagen. Jeg liker veldig godt «Månemannen», «Tir na noir» og «Liten fuggel».

Jenta har vært på konsert med bandet en gang før da de spilte på Stokmarknes sist.

– Jeg hører på Vamp hver dag. Jeg har en CD av dem.

Trollbandt publikum

Katinka Sofie var ikke den eneste som ble trollbundet av det rutinerte haugesundsbandet.

Publikum fikk oppleve et band i full innlevelse, men samtidig et Vamp som stadig henvendte seg til publikum.

I forkant av konserten uttalte Øyvind Staveland til VA at han var glad for å ha vokalist Jan Toft tilbake i bandet, og at å spille med han var som å komme hjem.

Det vistes. Toft og Staveland lekte seg energisk på scenen, og hadde et naturlig samspill som kun godt kjente klarer å ha. Det er ingen tvil om at de to hører hjemme sammen på scenen.

Stående applaus

Bandet spilte et par nye låter som alle falt i god jord, men det var da slagere som «Liten fuggel», «Månemannen» og «Tir na noir» kom at publikum jublet og klappet som mest.

Gjennom konserten spilte bandet en fin blanding av raske livlige låter og rolige vakre perler, fremført på en naken og sår måte som Vamp er kjent for.

Til slutt gav publikum stående applaus. Det etter en halvannen time med en konsert som fikk frem latter, frysninger og lokket frem en liten tåre i øyenkroken.

Det var nesten full sal.

 

Anja Elen Eikenes 977 61 947 - anja@vesteraalensavis.no -

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Sang til Katinka Sofie»