Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Lokal suksess for Vamp, og Anne fikk oppfylt en gammel drøm

Faksimilie Nye Troms 8.8-2015

MOEN: Da Vamp skulle framføre «Tir n’a Noir» på Moen kulturlåve onsdag, dukket også Målselvs egen Anne Nymo Trulsen opp på scenen.

Onsdag kveld spilte det populære Haugesund-bandet Vamp opp til både årets første og årets andre Kalottspelkonsert. Bandet ba selv om å få holde en ekstrakonsert i Moen kulturlåve da billettene til den ordinære konserten ble revet vekk, og også ekstrakonserten ble spilt for full låve. Publikum fikk oppleve et musikalsk høydepunkt da Målselvs egen Anne Nymo Trulsen ble introdusert som gjestevokalist på Vamps definitivt største hit, «Tir n’a Noir».

– Det er en gave både til oss og til dere, sa «sjefen» for bandet, Øyvind Staveland.

En gammel drøm

Anne Nymo Trulsen forteller at en gammel drøm gikk i oppfyllelse da hun tok steget opp på scenen onsdag kveld.

– Det har jeg hatt lyst til i mange, mange år. Jeg er veldig glad i både Vamp og i den sangen. Jeg har kunnet den låta i masse år, og jeg har blant annet spilt den sammen med bandene der jeg har jobbet med utviklingshemmede, sier hun.

For noen måneder siden spurte sjefen for Kalottspel, Nina Fjeldet, om Anne kunne tenke seg å synge sammen med Vamp på «Tir n’a Noir».

– Jeg gledet meg veldig, og jeg var veldig glad for at jeg hadde muligheten til å gjøre det. Jeg er også glad for at jeg fikk høre to Vamp-konserter samtidig, ler hun.

Brøytet seg fram

Publikum fikk seg en overraskelse da Anne ble introdusert av Øyvind Staveland. At hun skulle bidra under konsertene var det ingen andre enn arrangørene og bandet som visste.

– Bare det å skulle brøyte seg fram gjennom publikum… Jeg tok én og én meter for hver sang de spilte. Det er ingen som liker at man bøller, ler hun.

Hun beskriver ventetida som artig og spennende.

– Jeg sto bare og trippet, jeg hadde så lyst til å gå opp. Man blir litt ekstra ivrig inni seg. Både bandet og jeg var fornøyd. Nå har drømmen gått i oppfyllelse, sier hun.

God stemning

Totalt spilte Haugesund-bandet tjue låter fra sin rikholdige musikkatalog, som består av ni studioalbum og flere livealbum. Etter å ha spilt blant annet «13 humler», den nyeste singelen «Elmer» og «Nok ein sang om havet», ble det mot slutten av konserten tid til de mest kjente sangene. Publikum applauderte begeistret da de første tonene av «Månemannen» kom gjennom høyttalerne, og Vamp leverte til stor jubel fra de frammøtte. Etter å ha framført «Tir n’a Noir» med Anne Nymo Trulsen, til ekstra høy jubel, takket bandet for seg.

Ekstranummer blant publikum

Publikum klappet bandet tilbake for å framføre to ekstranummer. De utvalgte ekstranumrene var «Ferskenblomst» og «Liten fuggel», og sistnevnte låt fikk fram allsangen i Moen kulturlåve. Trommeslager og «Liten fuggel»- vokalist Odin Staveland tok turen ned fra scenen mens han sang, og siste del av låta ble framført mens han satt på fanget til en publikummer. Vamp takket igjen for seg, og en time etterpå fikk et nytt publikum gleden av å oppleve Haugesund-bandet i låven.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Lokal suksess for Vamp, og Anne fikk oppfylt en gammel drøm»