Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp skapte stemning

Faksimilie Bladet Vesterålen 6.8-2015

- Det virket på oss som det var en god stemning i salen fra første sang, forteller frontfigur Øyvind Staveland i VAMP. Torsdag spilte de for 450 mennesker på Stokmarknes.

Han har drevet med musikk i over 40 år. Vært med å starte Vestlandsfanden og spilt i Tre Busserulls. De siste 25 årene har det vært Vamp. Etter konserten er den en opplagt Staveland  vi møter. – Det er stor stas å spille i Vesterålen. Nå er vi i sluttfasen av denne turneen. Vi har bare noen få spillejobber igjen så skal vi i studio, og fullføre vår 14. plate, sier Staveland.

Hver dag en fest

Konserten torsdag bar preg av et godt sammensatt band. Gledelig var det å se vokalist Jan Toft tilbake. Han var med i starten i 1990, men har de siste årene drevet med egne prosjekter. – Det er utrolig godt å ha Toft tilbake. Nå er vi den gjengen vi ønsker å være. Nå er hver dag en eneste fest og vi gleder oss til hver spillejobb, forteller Staveland.

Ny plate

Vamp framførte fire nye sanger som er planlagt på deres neste plateutgivelse som kommer i oktober. Ellers fikk publikum høre alle de folkekjære låtene bandet er kjent for. Månemannen, Liten fuggel, 13 humler og ikke minst Tir n`a Noir.

Publikum viste og å sette pris på bandet. Stående applaus og ekstranummer ble mottatt med mer applaus, før bandet takket for seg. – Helt fabelaktig, konstaterte Gøril Fjærvoll.

Lill-Karin Leinan og Aid-June Eriksen var enig. Leinan var å hørte dem sist gang de var på Hurtigrutens Hus. Bra var det da, og bedre var det nå. De lever opp til å være det bandet de er. Dyktige musikere, der alle virkelig kan synge. Flott var det, sier Leinan og Eriksen.

Møtte Odin

Åtte år gamle Katinka Sofie H. Leinan har nesten fått Vamp inn med morsmelka.

Etter konserten får hun personlig hilse på trommeslager Odin Staveland, og det så ut til at de hadde mye å prate om. – Nå blir ikke jeg til å få ho i seng før i morgen kveld, konstaterte mammaen Lill-Karin.

Kanonstart på sesongen

- Dette var en sjanse vi tok, vi er litt utenfor sesongen, men vi er strålende fornøyd med at vi samler 450 mennesker her i dag. Vi har med denne konserten fått en kanonstart på sesongen, forteller daglig leder ved Hurtigrutens Hus Jon Lauvland Pettersen.

Les hele anmeldelsen hos Bladet Vesterålen

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp skapte stemning»