Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Trøkk med Vamp

Faksimilie rbnett 30.11-2013

Folke-rock gruppa Vamp sviktet ikke sitt publikum og stod for et forrykende show i Bjørnsonsalen fredag kveld – først og fremst takket være opplagte og allsidige musikere, men også på grunn av glimrende styring av lys og lyd.

Variasjonene var store da Vamp underholdt en sprengfull Bjørnsonsal; der de nærmeste stolradene stod én meter fra scena. Vamp er kanskje er aller mest kjent for den rolige «Tir Na’ Noir», men i Bjørnsonsalen sørget for de for mye og ofte trøkk, der en opplagt trommeslager (tidvis to trommeslagere!) sørget for rytmen og der allsidige medmusikanter varierte med trekkspill, mandolin, gitarer, el- og ståbass samt tangenter.

Selve navet i gruppa er likevel fiolinisten, som bokstavelig talt stod i begivenhetenes sentrum under hele konserten. Den ekstra dimensjonen som den dyktige fiolinisten gir, løfter hele bandet og dets musikk opp flere nivå.

Vamp serverte publikum låter fra sin rikholdige produksjon, og leverte blant annet en rocket versjon av Ketil Bjørnstads «Sommernatt ved fjorden». Det gikk i dur og moll og en tango ble levert med bravur.

Vamp opptrådte innenfor et nærmest perfekt konsept hva angår lys og lyd, og dette var med på å løfte konserten.

Les hele anmeldelsen hos rbnett

Les anmeldelsen som pdf

1 kommentar til «Trøkk med Vamp»

Hva synes du om «Trøkk med Vamp»