Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Brilliant Vamp

Faksimilie Smaalenenes avis 11.11-2013

Ga publikum i Festiviteten en spektakulær konsertopplevelse

Med et musikalsk spekter som strekker seg herfra til Månemannen, trollbinder Vamp publikum fra første stund.

MYSEN: Festiviteten kulturhus i Mysen var smokk fullt da folkekjære Vamp holdt konsert i går kveld. Drøyt 400 hadde tatt turen fra hele distriktet. De lot applausen gå lenge etter hver eneste låt.

Rock og mystikk
Vamp fyller scenen med store og små instrumenter og sjonglerer mellom de ulike hele veien. De har det moro med samspillet, og det smitter over på publikum. Mikrofonen vandrer også, og den ene overgår den andre i vokale prestasjoner.

Lyseffekter ble brukt i stor grad gjennom hele konserten, og var med på å skape alt fra rolig mystikk til skikkelig rocketrøkk.

Veltet over ende
Låten «Lindehålsmaen » handler om den ofte ubegrunnede frykten for det ukjente og mennesker som skiller seg ut. Vokalisten innledet med å fortelle om bakgrunnen for låten. Den er basert på en mann som hadde et rykte på seg for å bruke barn til teinemat. Da ble lyset slått av på scenen, mens det i stedet ble rettet opp i taket og tok form som blå, bugnende dråpelignende flekker. Om det skulle fremkalle følelsen av å være i en teine på havets bunn, vites ikke, men det kunne virke slik. Sangen ble brått avløst av et fyrverkeri av en låt hvor det gikk så mikrofonstativ og keyboard veltet over ende.

Se flere bilder på www.smaalenene.no

INA AUTHEN ina.authen@smaalenene.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Brilliant Vamp»