Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp fylte Sundvolden Hotel

Faksimilie Ringerikes blad 11.11-2013

Vamp markerer 20 års jubileum og holdt lørdag kveld jubileumskonsert på Sundvollen.

Over 600 forventningsfulle gjester hadde kjøpt billetter, og til stående applaus og stormende jubel entret Vamp scenen.

- Vi er svært takknemlige for å få være en del av Vamps tuneliste hvert år, sier Cecilie Laeskogen ved Sundvolden Hotel.

I 1993 ga Vamp ut sitt aller første album, «God morgen søster».

Utgivelsen fikk strålende omtale og på første forsøk snappet de Spellemannsprisen foran de to andre nominerte ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum.

Siden har det totalt blitt 13 album på gutta fra Haugesund. 9 studioinnspillinger, 2 «Vamp i full symfoni» med Kringkastingsorkesteret, liveinnspillingen «Folken» og samleplata «Ei me alt».

Denne høsten markerer de 20 årsjubileet som plateartister med enda en utgivelse, «To me alt», som oppsummerer Vamps karriere så langt.

I slutten av oktober la Vamp ut på en jubileumsturné hvor de også har med seg bandets aller første vokalist, Jan Ingvar Toft.

Han var bandets hovedvokalist på de 4 første studioplatene.

For øvrig er besetningen på høstens jubileumsturné: Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Ø. Apeland, Paul Hansen, Odin Staveland og Torstein Lofthus.

Les hele anmeldelsen hos Ringerikes blad

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp fylte Sundvolden Hotel»