Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp i boks

Faksimilie Bergensavisen 23.7-2013

Vamp lader opp til jubileumsturné med en god samleplate.

Det er 20 år siden Vamp debuterte med den kruttsterke «God morgen søster». Det feirer Øyvind Staveland og co med en omfattende turné, som tar dem til Bergen og Os i begynnelsen av desember. Mens vi venter kan vi kose oss med samleplaten «To med alt», som er et lass med låter hentet fra deres 13 album.

Med unntak av «Horisonter» fra 1994, den skuffende oppfølgeren til debutplaten, har bandet levert hver eneste gang. Vokalister har kommet og gått, men Vamp har bestått. er gruppens første vokalist, Jan Toft, med for å sette ekstra spiss jubileumsturnéen.

Det eneste du kan innvende mot Vamps siste samleplate er at du ikke får med alle dine favoritter. Men sånn er det med artister som har mange godlåter å velge mellom. En av styrkene er nemlig at haugesunderne i tillegg til å ha en av landets absolutt beste låtskrivere i Øyvind Staveland, også har andre bandmedlemmer som kan kunsten å lage flotte sanger.

Les hele anmeldelsen hos Bergensavisen

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp i boks»