Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

- Som skapt for oss dette stedet

Faksimilie Tønsbergs blad 10.6-2013

Det er som skapt for oss, dette stedet, sa Vamp-veteran Øyvind Staveland under gårsdagens konsert på Engø gård.

Ca. 800 mennesker hadde funnet veien til sletta ned mot Grimestadbukta for å se og høre det populære haugesundsbandet. Her var folk i alle aldre, fastboende og sommergjester. Og det var tydelig at publikum trivdes, både med en fin sommerkveld Tjøme og med det som ble levert fra scenen.

–En fantastisk ramme rundten Vamp-konsert, sa Øyvind Staveland, og introduserte låten «13 humler» med åpningslinjen « blåe, blåe himmel».

Bandet bød nytt og gammelt fra sin 23 år lange karriere. Vamps hittil siste album utkom i fjor, og bandet har turnert flittig hele tiden etterpå, med mange utsolgte konserter land og strand rundt. Men noen ny sjanse til å høre dem her i distriktet kommer ikke med det første, de nærmeste mulighetene blir i Moss og Asker i slutten av august.

Engø gård får derimot besøk av nok en populær norsk artist i sommer: 4. august blir det konsert med Bjørn Eidsvåg og band. I oktober er det duket for en helt annerledes musikalsk opplevelse, idet pianisten Morten Gunnar Larsen fører an i en konsert viet den amerikanske jazzlegenden Eubie Blake (1887-1983).

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «- Som skapt for oss dette stedet»