Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp og Eidsvåg sørget for publikumsrekord

Faksimilie Aust-Agder 9.6-2013

Det var dagen da alt skulle klaffe. Aldri før har en enkeltstående konsert trukket så mange til øya i havgapet. Da Vamp og Bjørn Eidsvåg gikk på scenen lørdag kveld satt over 1.500 publikummere på svaberget på Stangholmen og ventet.

Det var et merkelig folketomt Risør sentrum lørdag kveld.

Allerede tidlig ettermiddag begynte folk å trekke ut mot Stangholmen for å finne seg en god plass.

I følge arrangør, Dag Eikeland, har forhåndssalget til en konsert aldri vært bedre og selv om fyrverten langt ikke er ferdig med å telle, er han ganske sikker at helgens konsert trakk rekordmange til Stangholmen.

700 til forhåndssalg
- Vi solgte bortimot 700 billetter forhånd og selv om jeg ikke har tallene klare føler jeg meg ganske sikker at vi snakker om publikumsrekord, sier Eikeland.

Med anslagsvis 1.500 publikummere innenfor konsertområdet, folk uten billett andre steder øya samt en rekke båter brygga , er det grunn til å tro at konserten med Vamp og Eidsvåg har sørget for en anstendig publikumsrekord Stangholmen.

- Kammermusikkfesten har hatt en konsert her som har trukket flere, men som enkeltstående konsert er nok dette langt den beste, sier en strålende fornøyd Eikeland.

Smakte godt
Etter flere konserter hvor både publikum og været har sviktet, smakte det godt med full klaff.

- Det var en spesiell kveld for meg og Mona og vi er utrolig glade og takknemlige for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått av fornøyde folk. Et slikt arrangement gir oss virkelig lysten til å fortsette å holde konserter, sier Eikeland som hadde god hjelp av Kiwanis under konserten.

- Kiwanis hadde 20 stykker som gjorde en kjempejobb. Vi syntes også det fungerte bra med nye toaletter og servering flere steder konsertområdet, sier Eikeland.

Hyggelig gjensyn
For Bjørn Eidsvåg ble det et hyggelig gjensyn med Risør og et Stangholmen som badet i sol.

- Dette har vi gledet oss til, sa Eidsvåg som måtte forevige opplevelsen og tok et bilde med mobiltelefonen sin for å legge det ut det sosiale mediet, Instagram.

Med superhits som ”Mysteriet deg”, ”Eg ser”, ”Skyfri himmel” og “Shalala” tok Eidsvåg publikum med storm før han overlot scenen til evigunge Vamp.

Haugesundsbandet leverte ikke noe dårligere og viste at de kanskje er et av Norges beste liveband. Med både kjente og nye låter var Vamp med å skape en helt spesiell stemning Stangholmen vi sent vil glemme.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp og Eidsvåg sørget for publikumsrekord»