Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp og Eidsvåg satte rekord

Faksimilie Agder 8.6-2013

I går ettermiddag samlet godt over 1700 mennesker seg i Sogndalstrand Amfi for å høre Vamp og Bjørn Eidsvåg, og det ble en stor opplevelse for nye og gamle fans.

Både Vamp og Eidsvåg er gamle kjenninger i Sogndalstrand, og Vamp har vært der ofte at de denne gangen ble introdusert som Sogndalstrand Kulturhotells husorkester.

Men det var Eidsvåg med band som var først scenen. De gamle gode visene slo godt an og folk sang villig med. Til høsten kommer artisten med ny CD, og publikum fikk også høre et par av sangene fra den.

En av dem har fått navnet «Under radaren». Den er en litt trist vise om en som har levd nesten usynlig for resten av samfunnet men likevel klart seg. Den slo i alle fall godt an blant tilhørerne.

VAMP: Etter en kort pause kom Vamp scenen og det ble et forrykende show. Uttrykket å trampe i klaveret fikk en ny betydning da Odin Stavland tok i bruk beina tangentene.

De holdt koken oppe og fikk publikum med seg til siste slutt.

Etter solid trampeklapp kom både Vamp og Eidsvåg scenen sammen og leverte tre ekstranummer. «Tir’na noir» og «Shalala» førte til massiv allsang fra benkerekkene, amfiet og helt opp i fjellveggen der folk satt som fugler i måkeberget.

Det ble med andre ord en fantastisk forestilling over to timer i strålende varmt og fint sommervær.

Etter konserten var omkvedet at man ønsket seg en gjentagelse av denne konserten til neste år.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp og Eidsvåg satte rekord»