Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp varmet sommerkvelden

Faksimilie Gjengangeren 8.5-2013

Hvem trenger pledd eller dunjakke? Når Vamp besøker byen er det nok å lytte.

Mange hundre hadde funnet veien til Munchparken i Åsgårdstrand fredag kveld for å med seg et av de musikalske høydepunktene under Åsgårdstranddagene.

Vamp har en stor og dedikert tilhengerskare med sine norske tekster, sitt fløyte- og felespill. Innslagene av folkemusikk bringer tankene til Irland, like mye som Norge.

Haugesundsbandet trakterte publikum medmusikalske delikatesser fra hele sin karriere, helt fra begynnelsen av 90-tallet til fjorårets store landeplage: «Liten fuggel».

Publikum lot seg rive med, og noen kunne ikke engang sitte stille, men kom seg beina og danset i de medrivende låtene der rock flettes fint sammen med folkemusikk.

Med tekster av Kolbein Falkeid, Arnt Birkedal og flere andre forførte de sine vestfoldfans inn i sommernatten.

Det er ikke første gang Vamp besøker Munchparken. Forrige gang satte de publikumsrekord, og mye tyder at de ikke kan ha vært langt unna å slå den rekorden fredag kveld. Man merker at det ikke er uten grunn at bandet kan kvittere for hele fem Spelemannspriser.

Les anmeldelsen som pdf

1 kommentar til «Vamp varmet sommerkvelden»

Hva synes du om «Vamp varmet sommerkvelden»