Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp viste hvorfor

Faksimilie Sandefjords Blad 19/4-2013

En fullsatt Hjertnes-sal fikk torsdag kveld høre og se hvorfor Vamp er et av Norges beste konsertband.

Etter over 20 år med turnering har bandet opparbeidet seg en enorm scenerutine. I tillegg  har de en stor katalog med sanger som er blitt allemannseie.

Bandkjernen Øyvind Staveland (vokal, fele, trekkspill, fløyter) Torbjørn Økland (gitar, trompet) og Calle Apeland (bass) har også fått med seg yngre musikere. Det gir Vamp vitalitet og utstråling, i tillegg til at bandet både låter moderne og tør å ta sjanser.

Øyvind Stavelands sønn Odin leverte i Hjertnes rocka låter som ikke var ulike Tom Waits i uttrykket. I tillegg til «signaturmelodiene», spilte bandet - forsterket med supergitaristen Geir Sundstøl - lange, stemningsskapende instrumentalpartier og introer.

Kombinert med god publikumskontakt, storartet lyd og imponerende bruk av lys, førte dette naturlig nok til heftig applaus fra begesistrede sandefjordinger.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp viste hvorfor»