Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vampastisk

Faksimilie Budstikka 10/3-2013

Lik djevelen sjøl lokker Øyvind Staveland i Vamp til seg sjeler med fela si - og de synes alle som en at det er fantastisk å la seg lede rett ut i det.

bærer det heldigvis ikke til samme sted med herr Staveland som med han med horn.

Skal man dømme etter folk i Bærum Kulturhus i kveld lørdag virket det mer som om kompassnålen pekte i retningen himmelen.

Og det passer jo bra, for der svever jo en «Liten fuggel» som er bandets store hit helt siden den fløy inn i våre ører i fjor.

SE BILDESERIE: Vamp i Bærum Kulturhus

Nasjonalmusikk

Selvsagt sang de om fuggelen, men også om «Månemannen» og «Tir n’a Noir». Og hadde de ikke tatt de to siste, kunne de bare glemt å komme seg hjem til Haugesund med det første.

Kulturhusdøren hadde vært blokkert helt til de hadde blitt avspilt, sånn er det bare når man lager musikk som blir nasjonalskatter.

Men de gamle slagere ble også blandet med nyere saker, det var slettes ingen mimrekveld de bød Vamp-kara.

Kjekt

Voldsomt kjekt å være tilbake i detta flotte huset deres, sier Øyvind Staveland, sjefen over alle sjefer i Vamp, die gründer.

Voldsomt kjekt syntes også bæringene det var at han og resten av bandet stakk innom.

Det var helt fantastisk. Har hørt dem før, men det var i et større lokale, mye bedre her. Hadde lyst til å stå opp mens de spilte, og gjorde det. God blanding av gamle sanger og nyere. De er veldig kunnskapsrike alle sammen, sier Anne Kari Randem fra Haslum.

Kjempefin konsert. Alle tiders. De er musikalske, helt å spille, sier Monica Christie fra Haslum.

Les hele anmeldelsen hos Budstikka

Hva synes du om «Vampastisk»