Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

En forrykende konsert

Faksimilie Brønnøysunds avis 05/03-2013

Fredag kveld leverte Vamp en fantastisk konsert med både kjente og kjære sanger, samt låter fra den nyeste plata «Liten Fuggel».

Bandet fikk en enorm applaus da den entret scene i et fullsatt samfunnshus. De hadde en knallbra åpning, og viste fra første stund at de var en livlig gjeng som sprer mye glede.

Hjertelig velkommen til konsert. Det er fint å være tilbake her i Brønnøysund, sa Øyvind Staveland oppe fra scenen.

Allsidige Bandet består ordinært av fem menn enormt dyktige musikere, alle fra samme by. Men denne turnéen hadde de også med seg to svært ettertraktede artister, Geir Sundstøl som spilte alt fra banjo til munnspill og Torstein Lofthus slagverk.

– Vi kommer til å ha mest fokus den nye plata vår, men vi skal også spille litt «gammel dritt», lo Øyvind Staveland.

scenen var det rigget opp et utall av instrumenter som alle ble flittig brukt. Deres musikalske allsidighet og evnen til å leve seg inn i musikken er svært imponerende. Det ble også servert mange utrolig fine soloer utover konserten, blant annet av gitarist Torbjørn Økland.

Bandet var kjempeflinke, og det er moro at alle spiller mange forskjellige instrumenter, smiler en fornøyd og musikkglad Iren Slettvold.

Lysshow Vamps lysmann, Sindre Selvær, ga publikum et forrykende show som var med å sette stemningen. Og da bandet spilte «Tir n’a Noir» nådde konserten sitt høydepunkt, hvor publikum brøt i en enorm applaus.

– Vi har aldri vært konsert med Vamp før, men vi er veldig imponerte. Det var en fantastisk konsert, smiler Siv-Mona Skauvik og Sølvi Edvardsen som begge kjøpte seg hver sin Vamp-t-skjorte.

Da konserten var over og Vamp forlot scenen ble publikum stående å juble og trampeklappe. Det var ingen tvil om at publikum var svært tilfreds og ville høre mere av den flotte musikken. Bandet entret igjen scenen og fremførte deres siste store hit «Liten Fuggel» til  publikums store glede.

Jeg ble nesten litt redd for at de ikke skulle spille «Liten Fuggel», men heldigvis kom den til slutt, foteller Siv-Mona Skauvik blid da konserten var over.

Etter konserten var det pakking som sto for tur for guttene i bandet, men de hadde likevel tid til å slå av en prat.

Det var kjempemorsomt å spille her i Brønnøysund. Det var et løst og ledig publikum som var veldig gøy å spille for, sier vokalist Paul Hansen fornøyd.

– For oss er det veldig fint å komme hit å spille i et lokale som dette, som ikke er nytt. Her vet vi det er liv i veggene og det er et lokale som blir brukt til mye, smiler Øyvind Staveland.

Les anmeldelsen som pdf

1 kommentar til «En forrykende konsert»

Hva synes du om «En forrykende konsert»