Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

- Alltid hyggelig

Faksimilie Vesterålen online 25/2-2013

- Det var hyggelig å komme tilbake til Stokmarknes, hilste Vamp-sjefen ved konsertstart. Og vi i salen syntes så absolutt det var hyggelig å ha dem her i Vesterålen igjen.

Vamp er et rutinert band at vi vet hva vi får når gladgutta fra Haugesund kommer besøk. Litt nytt, litt gammelt, selvsagt Tir N’a Noir og Månemannenog rikelig med skøyerstreker og glimt i øyet.

Dette er et live-band med levd liv, som tør å raljere litt med både seg sjøl og låtene sine.

Med seg turnèen denne gang hadde Vamp to ekstra navn; gitaristen Geir Sundstøl, og trommisen Torstein Lofthusbegge bidro til ekstra krydder en allerede kjent og velsmakende hovedrett.

Spesielt Sundstøls gitarspill trekkes frem. Ikke bare er han en virtuos som sto godt til Vamps faste gitarhelt Torbjørn Økland. Plutselig plukker han frem en banjo og tilfører gamle låter nytt preg. Og sittende ved steel-gitaren tilfører han en musikalsk vellyd som best sammenlignes med en myk pelsbørste som draas meeed hårene, laaangsomt. O, fryd!

Se flere bilder fra konserten her.

En annen kar som trekkes frem er sønnen til sjefen; Odin Staveland. For jahan er avkommet til frontfigur Øyvind. Og han fyller store sko en særdeles talentfull og leken måte. Multitalentet sitter for det meste bakerst i mørket og spiller perkusjon eller tangenter, men plutselig er lyset rettet mot ham – og brått er det han som fyller rommet.

Innimellom sto han forrest scenen, og sjarmerte såvel store som små. Og helt til slutt, var det han som ble sjarmert i senkda snart seks år gamle Katinka Sofie Høve Leinan fra Liland utenfor Sortland bestemte seg for å stjele showet.

Mens bandet sang ”Liten fuggel” scena, stilte hun seg opp rett foran dem med sin selvlagede plakat hvor det sto nettopp ”Vamp – Liten fuggel”. Selvsagt måtte hun en kjærlig hånd fra scenaog selvsagt ble hun med backstage for å plakaten signert som seg hør og bør av heltene.

VOL var med kveldens første forestilling som startet 17:00. Den andre forestillingen startet halv åtte. Begge forestillingene var utsolgt, noe som innebærer at over 1.000 mennesker overvar kveldens Vamp-besøk i Hurtirutens hus.

Les hele anmeldelsen hos Vesterålen online

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «- Alltid hyggelig»