Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp gleder seg vilt til Lofothallen

Faksimilie lofotposten.no 24/2-2013

- Vi gleder oss vilt til å spille for en fullsatt Lofothall!

 

Det sier frontfigur, Øyvind Staveland i Vamp, til Lofotposten. Vamp er ute en landsomfattende turne, og de møter stort sett fulle hus og kritikerne er storfornøyde.

Mandag kveld går Øyvind Staveland og resten av gjengen i Vamp scenen i Lofothallen, og arrangør Roger Larsen er helt sikker at det blir fullt hus.

- Ja, det er jeg sikker . I dag (torsdag) har vi solgt 860 av de 1000 billettene vi skal selge. Det har vært og er stor interesse og det synes jeg ikke er rart. Vamp er stor, sier Larsen.

- Blir det 1000 mennesker i Lofothallen nesten være rekord en konsert en mandag i Lofoten, legger han til.
Gleder oss vilt

Øyvind Staveland blir nærmest målløs når vi forteller om billettsalget.

Lofothallen er den største arenaen vi spiller i denne turneene, og klarer vi å selge den ut, og attpåtil en mandag. Vi gleder oss vilt til å spille for lofotingene, sier Staveland.

- Vi skal nyte hvert minutt Leknes, og jeg er sikker at det blir en trivelig kveld, legger han til.

Det er 22 år siden bandet ble startet, men har fornyet besetning flere ganger.

- Det tror jeg har vært med å gjøre at folk fortsatt vil høre oss, sier Staveland som sier at ingen Vamp-konserter er like.

- I fjor ga vi ut albumet «Liten Fuggel» og vi har fokus låtmateriale fra den skiva. Vi spiller det vi vet folk liker og vi spiller det vi selv liker å spille. Derfor blir ingen av våre konserter helt like, selv om noen låter er obligatoriske. «Månemannen», «Ingeborg», «Liten fuggel» og ikke minst «tir na noir», er låter vi spiller samtlige konserter, og selvsagt også Leknes, sier Staveland som var med å starte Vamp.
Ydmyke

- Det er rart å tenke at vi har holdt i 22 år og likevel vil folk høre oss. Vi er ydmyke i forhold til at vi har bidratt med låter som folk fortsatt synes er interessante, legger han til.

Torsdag var de Finnsnes, og skal til Narvik og Stokmarknes før de går scenen i Lofothallen mandag kveld.

- Jo, mer jeg tenker en fullsatt Lofothall, jo, mer gleder jeg meg. Det skal bli kjempekjekt, og vi skal holde en kjempekonsert. Det lover jeg!, avslutter Øyvind Staveland.

Konsertarrangør Roger Larsen sier at blir det billetter igjen blir disse solgt i døra.
 

Les hele artikkelen hos Lofotposten

Les artikkelen som pdf

Hva synes du om «Vamp gleder seg vilt til Lofothallen»