Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

En opplevelse uten like

Faksimilie fremover.no 24/2-2013

Fredagens Vamp-konsert var ikke bare en fantastisk konsert - det var en opplevelse.

 

Det var et spent publikum som satt i Teatersalen i Narvik og ventet at Vamp skulle entre scenen. Halvannen time senere forlot publikum Teatersalen med smilende ansikter, tårer i øyenkroken og oppspilte, positive ord som strømmet ut av munnene deres.
Energibunter

Fra første sang la Vamp lista høyt, ved å holde et høyt energinivå med mye innlevelse scenen. At bandet trives scenen er det ingen tvil om, og dette smitter igjen over til publikum, som jublet og klappet om kapp.

de litt mer rolige sangene, roet bandet helt ned ved å dempe belysningen og bare ha fokus vokalisten. Og publikum reagerte ved å sette seg tilbake i stolene og nyte musikken.
Uvanlig

Det er nok mer uvanlig enn vanlig at artister får en sterk respons fra publikum i Narvik, som Vamp gjorde fredag.

Da Vamp takket for seg, var ikke publikum klare til å hjem. Med trampeklapp, stående applaus, plystring og rop om mer, fikk publikum lokket bandet tilbake scenen til en siste sang.

Fikk du ikke med deg konserten, kan du se bildeserien her.

I mandagens utgave av Fremover, kan du lese et intervju med Vamps egen Øyvind Staveland.
 

Les hele anmeldelsen hos Fremover

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «En opplevelse uten like»