Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Ja, det ble en sang om havet

Faksimilie Tønsbergs blad 13/2-2013

Vamp spilte for fullt hus i Nøtterøy kulturhus i går. Øyvind Staveland og gjengen kunne ikke motstå noen sanger om havet.

Dette har vi gledet oss til, sierBirgithSeverinsensom står utenfor Nøtterøy kulturhus sammen med venninnen Inger ElisabethHansen.

– Vi har vært heldige å billetter, og det ser det ut som mange andre voksne også har.

For den eldre garde stilte helt klart mannsterke da Vamp besøkteNøtterøy.

Jeg tror dette blir kjempebra, de er veldig flinke, sier Inger Elisabeth Hansen.

Mange instrumenter
Med banjo og cello, munnspill og trommer viste herrene i Vamp fram alle sine musikalske talenter. scenen var det langt flere instrumenter enn musikere.

– Her er det godt å være, saØyvind Staveland etter at noen sanger var spilt. Det synes det som om publikum var enig i. Applausen sto i taket sang etter sang.

Sangene om havet
Det har blitt en og annen sang om havet gjennom tidene, og her kommer en til. Den heter«Nok en sang om havet», sa Staveland med en spøkefull tone.

Og nok en sang om havet fylte lokalet til publikums store glede. Det ble en god blanding av gamle og nye låter med den gjenkjennelige Vamp-miksturen av folkemusikk, visesang og rock.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Ja, det ble en sang om havet»