Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Du verden for et herlig band!

Mandag 24. oktober er sikkert en dato alle Vamp-tilhengere har merket seg for lengst. Da er albumet «Siste stikk» i butikkene, og det er neppe noen som vil bli skuffet.

Plata har verdens fineste start med den rolige, dvelende og sørgmodige «Denne uro». Like vakker er en av de andre vellykkede balladene, «Et nytt land», og her er totalt sett nok av godbiter til at Vamp kommer til å befeste sin unike posisjon her i landet. Øyvind Staveland har skrevet melodiene, og de store tekstforfatterne Ingvar Hovland, Kolbein Falkeid og Inger Hagerup sørger for en lyrisk frodighet som gjør Vamp veldig norske og helt spesielle. De er som brunosten og melkesjokoladen. Du må tilbake til dem nå og da, og de smaker bedre enn noe annet ved enkelte anledninger. Noen av låtene er kledd med strykere fra Kringkastingsorkesteret, og mesteparten av albumet er balladeorientert med smektende arrangementer. Dette er mektige saker som det tar litt tid å fordøye, men hver låt er som en god venn du kan møte og ha glede av i mange år framover. Vamp har tatt «Siste stikk». Eller kanskje det er bedre å si at vi håper at dette ikke er Vamp sitt siste stikk.

Du verden for et herlig band!

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Du verden for et herlig band!»