Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

- Sensasjonelt bra

Faksimilie Vesterålens avis 13/11-2012

Allerede før billettsalget til Vampkonserten 24. februar ble åpnet for publikum, hadde det blitt solgt nesten 500 billetter.

- Det vil bli ekstraforestillinger, klokken 17.00 og klokken 19.30 forteller Jens R. Jenssen, bookingansvarlig Hurtigrutens Hus.

Den 19. oktober slapp Vamp sin 13. plateutgivelse, og årets høst- og vinterturné har de med seg Eivør Pálsdóttir og trommeslager Torstein Lofthus. Disse to medvirker også albumet som ble spilt inn Færøyene og i ABC studio i Etne. Produsent er Espen Lind, og Vamp sier selv at det har vært en fryd å spille inn denne platen og at det kanskje deres aller beste langt.

Ved siden av fem Spellemannpriser har de innkassert flere betydningsfulle priser og hedersbevisninger.

- At det nesten er blitt solgt 500 billetter allerede, er sensasjonelt bra. Spesielt når det er to og en halv måned til konserten, forteller Jenssen.

Turneen har vært utsolgt rundt om de stedene de har besøkt, og sangen Liten Fuggel, som kom ut singel i sommer har allerede solgt til platina.

Vamp ble startet i 1991 og har til sammen fått ti gullplater, tre platinaplater og to trippelplatina. I tillegg ble de kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2006 etter suksessen med I full symfoni som er et livealbum fra konsertene med Kringkastingsorkesteret.

24. februar kommer de til Stokmarknes for å spille to konserter etter hverandre.

JONAS OLSEN

Les hele artikkelen hos Vesterålens avis

Les artikkelen som pdf

Hva synes du om «- Sensasjonelt bra»