Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Feiende friskt fra vest

Faksimilie Agderposten 12/11-2012

Vamp har ikke mistet taket på publikum. I går holdt de en fullsatt Store Torungen i sin hule hånd - i halvannen time.

Det var knapt nok ett eneste ledig sete, da veteranene fra Haugesund sendte det første vindpustet fra kanten av Nordsjøen ut over den store salen i kulturhuset i Arendal ved 19-tiden i går. Publikum holdt seg fast i armlenene - og det gjorde de rett i. For med velkjent kraft og klem ble de servert den ene Vamp-klassikeren etter den andre.

Noen smakebiter fra bandets nyeste cd, «Liten fuggel», ble det selvsagt, men like selvsagt var det slagere som «Månemann» og «Mary McKee» som virkelig fikk opp temperaturen i salen.

Det var like energisk som det skal være da sjefen Øyvind Staveland har med seg kollegene Torbjørn Økland, Calle Apeland, Odin Staveland, Paul Hansen og Tore Jamne scenen - og ikke minst vulkanen fra Vesterled, deres faste gjesteartist Eivør Palsdottir, regjerer scenen.

Palsdottir opptrådte som vanlig barbeint, som om hun hadde ankommet direkte fra Færøyenes klipper, og bergtok salen med sin vidunderlige stemme. Spesielt i avslutningsnummeret, «Mary McKee», imponerte hun.

Paul Hansen imponerte også med sin stødige, sterke stemme, men ellers var det bandets energi som gjorde sterkest inntrykk - det mektige lydbildet som utfordrer enhver høststorm.

Les anmeldelsen som pdf

1 kommentar til «Feiende friskt fra vest»

Hva synes du om «Feiende friskt fra vest»