Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Færøysk fuglesang og kjente sanger fra Vamp

Faksimilie Østlandsposten 9/11-2012

Vamp er slett ikke ukjent for publikum i Larvik, men torsdag var det første gangen vestlendingene sto på scenen i Bølgen. Og det foran en smekkfull storsal.

Billettene til torsdagens konsert med Vamp ble raskt utsolgt og onsdag ble det bestemt å åpne orkestergraven for å kunne selge enda noen ekstra billetter. At Vamp er et bekjentskap larviksfolket vet å sette pris hersker det liten tvil om.

Detter er første gangen vi er her i Bølgen. Vi har hørt mye bra om denne scenen her og jeg si det ser lovende ut, sa Øyvind Staveland etter at bandet hadde spilt to av sine nye sanger.

Vamp turnerer for tiden med sanger fra sin CD nummer 13. Den ble spilt inn Færøyene i vår.

Og grunnen til at vi valgte Færøyene, ja hun har vi med oss scenen i kveld. Hun blir kalt for Færøyenes nasjonalfugl, introduserte Øyvind Staveland.Etter fire sanger entret nettopp Færøyenes nasjonalfugl scenen.

Og et godt voksent publikum i storsalen fikk stifte bekjentskap med en svært spesiell sanger. Eivør Pálsdóttir. Barbeint, med en enkel tromme i hendene sang hun. Og publikum måpte. Med Vamps egne trommiser med slutten av sangen, begeistret hun publikum.

Publikum dro selvsagt også kjensel sangen som deler navn med den nylig utgitte plata, «Liten fuggel». Allerede introen til sangen klappet de fremmøtte høylytt.

Med scenen i Bølgen var Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Øyvind Apeland, Odin Staveland, Paul Hansen, Eivør Pàlsdòttir, Torstein Lofthus.

Les hele anmeldelsen hos Østlandsposten

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Færøysk fuglesang og kjente sanger fra Vamp»