Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp for smekkfullt kulturhus

Faksimilie Farsunds avis 8/11-2012

Når Vamp spiller konsert i Lyngdal kulturhus førstkommende mandag, er det ikke et ledig sete å oppdrive.

Men det er fortsatt et ørlite håp dersom du ikke har klart å sikre deg billett til denne musikalske begivenheten ennå.
- Vi har ni trappebilletter og én ordinær billett igjenhelt bakerst. Men ellers er det utsolgt, opplyser kulturkonsulent og programansvarlig i Lyngdal Kultursenter KF, Pål Fosse.

TRAPPEBILLETTER selges kun i skranken kulturhuset, har du ikke sikret deg plass ennå, du ta deg en tur fysisk til Lyngdal.
Pål Fosse syns det er hyggelig å konstatere at Listers konsertpublikum også kan ta seg ut en ukurant konsertdag som en mandagskveld.
- Det er dessverre ingen god konsertdag i utgangspunktet, men her i Lyngdal er det ikke mye annet som skjer mandagene, sier Fosse.
Dagen kunne de selvsagt ikke velge. Konserten er et ledd i en større turné i anledning utgivelsen av den ferske platen 'Liten fuggel».

KULTURKONTORET hadde regnet med solid pågang. Det finnes mange Vamp-fans i Lister-regionen.
- Bandet har holdt konsert her en gang før. Da var det også fullsatt, vi regnet med at det ble bra billettsalg selv om billettene er relativt kostbare. Det har imidlertid med å gjøre at det er en dyr produksjon, forklarer Pål Fosse.

PLATEN 'Liten Fuggel» er Vamps trettende. Den ble utgitt 19. oktober - etter at tittelsporet først hadde gått sin seiersgang norske radiostasjoner, som for å varme opp trofaste fans og annet publikum. Den har allerede solgt til platina.
Turneen startet for en drøy uke siden og strekker seg fram til og med lørdag 8. desember. Reiseruten til de populære haugesunderne har vært fullbooket lenge. Etter en velfortjent juleferie drar de ut veien igjen fra og med 13. februar neste år.
denne turneen har Vamp med seg Eivør Pálsdóttir og trommeslager Torstein Lofthus. Disse to medvirker også albumet som ble spilt inn Færøyene og i ABC studio i Etne. Produsent for platen er Espen Lind, og Vamp sier selv at det har vært en fryd å spille inn denne platen. Kanskje deres aller beste langt?

VAMP er en av de største suksesshistoriene i norsk musikkliv, både live og plate! Ved siden av fem Spellemann-priser har de innkassert det som er av betydningsfulle priser og hedersbevisninger.
Følgende mannskap mønstrer Vamps høst- og vinterturné: Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Øyvind Apeland, Odin Staveland, Paul Hansen, Eivør Pálsdóttir og Torstein Lofthus.
Teknikere og crew er Kenneth Vadset, Sindre Selvær, Asle Dahl og Erik Lorentzen.

Les hele artikkelen hos Farsunds avis

Les artikkelen som pdf

Hva synes du om «Vamp for smekkfullt kulturhus»