Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Musikalsk fyrverkeri

Faksimilie Bygdeposten 8/11-2012

Vamp elsker publikum og publikum elsker Vamp. Et fullsatt kulturhus ga bandet trampeklapp etter halvannen times konsert på tirsdagskvelden

Modum kulturhus er blant de minste stedene vi skal innom denne turnéen, men vi har spilt her mange ganger før og veit at vi har mange entusi- aster i området. Det er viktig å komme ut for å møte publikum sånn som vi gjør her i kultur- huset, kommenterte Øyvind Staveland - bookingsjef for Vamp-turneene.

Etter to dager i Drammen teater og tirsdagens konsert i kulturhuset dundrer Vamp videre til Larvik i kveld og Skien i morgen. Vamp skal hjem til Haugesund i et par dager før det bærer ut veien igjen og turnéen går fram til 9. desember.

- Hvordan er det å være på turné dag etter dag?

- Det er jo det vi som musikere liker aller best. Det er da vi treffer publikum. Jeg planlegger turnéen nøye så vi skal slippe mange og lange reiser mellom hver konsert. Jeg mener det er viktig at vi reiser også til mindre steder og ikke bare konsentrerer oss om de største byene, sier Staveland.

Velkjente låter
I kulturhuset fikk entusiastene høre velkjente låter som Ingeborg og Hallo - Adjø, og naturligvis den siste slageren Liten fuggel som kom både som konsertens andre nummer og som ekstranummer sammen med Tir n’a Noir. Aller, aller best likte vi Månemannen i kulturhuset.

Vamp spiller alt fra ballader og viser til rock, og behersker alle sjangere like godt.

Eivør Pálsdóttir er et nytt bekjentskap, men jenta fra Færøyene har en fantastisk stemme og gjør at allsidige Vamp har enda et godt bein å stå på.

Utsolgt
Ikke én billett var å oppdrive til tirsdagens forestilling. Det er lenge siden konserten var utsolgt.

- Hvor mange ganger kunne Vamp fylt kulturhuset i kveld for at alle skulle fått oppleve bandet live?

- Det er umulig å svare på, men Vamp er meget populære og det var ikke vanskelig å selge ut bilettene. Jeg tror de kunne ha fylt kulturhuset mer enn to ganger, sier Øyvind Christensen som leder kulturhuset.

Anders Kongsrud
redaksjon@bygdeposten.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Musikalsk fyrverkeri»