Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Det du vil ha og litt til

Hver gang Vamp gir ut et nytt album får du alltid det du ønsker,men de tar det også litt videre. Så også med Vamps niende ordinære studioalbum.

Med «Ord»og første single «Liten fuggel» byr de klassisk Vamp, mens «Se meg» og «Sjel, men ingen skjorte» tør de å være hakket skitnere og mer rufsete. Vestlendingene er inne i kapittel to med Paul Hansen som hovedvokalist, og Stavelands sønn Odin er også sterkt delaktig. I 2012 er Vamp skrudd optimalt sammen av musikere fra flere generasjoner, inkludert det nye «familiemedlemmet» Eivør Palsdottir og den ikke helt ukjente produsenten Espen Lind. Resultatet er et levende album, godt besatt av 11 låter sombyr en variasjon samtidig som det finnes kvalitet i samtlige ledd. Det oser sultenhet og fremdrift i det 20år gamle bandet, og «Liten fuggel» er virkelig et album med vinger.

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Det du vil ha og litt til»