Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamps vinterplan

Faksimilie Drammens Tidende 20.10-2012

Vamp-sjefen og hans kumpaner gjør seg klare til å legge store deler av Norge for sine føtter. Både Drammen og Vikersund får besøk.

Med turné har de også Vamps kvinnelige forsterkning, Eivør Pálsdóttir som de bedyrer er blitt «en av gutta».

Det ferske albumet «Liten fuggel» ligger allerede an til å bli en bestselger, og da er ikke julegavesalget kommet i gang. Utgivelsen er en storsatsing for selskapet Universal, og det nye materialet er produsert av Espen Lind. Vamp-gutta er fulle av godord hva hele prosessen med «Liten fuggel» angår.

- Jeg lærte masse av å samarbeide med Espen Lind. Han er særdeles proff og tok gode vurderinger hele veien. Han er god å lytte og fikk rett og slett fram det beste i oss, sier Øyvind Staveland. Innspillingen av albumet, som har fått et visst livepreg, gikk i stor grad for seg Færøyene.

- Som musiker er det fint å bevege litt seg, se andre landskap, mener Staveland videre.

- Skjønt landskapet der ligner ganske mye det vestlandske, vi følte oss hjemme, supplerer Carl Øyvind Apeland.

Med seg plate og turné har bandet sin kvinneforsterkning, færøyske Eivør Pálsdóttir.

- Hun har spilt i band siden 15-årsalderen, hun takler veldig bra å være «en av gutta» sier Øyvind Staveland. Torbjørn Økland mener hun bringer inn en sårt tiltrengt feminin balanse til bandet.

31. oktober starter Vamp den lange turneen som i 2012 strekker seg fram til 8. desember med opptredener nesten hver eneste dag.

I Drammen blir det totalt tre konserter i teateret 4. og 5. november, mens Vikersund kulturhus får besøk 6. november.
(NTB)

Les artikkelen som pdf

1 kommentar til «Vamps vinterplan»

Hva synes du om «Vamps vinterplan»