Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp-suksess på Nerskogen

Faksimilie Sør-Trøndelag 03.09.2012

Vamp storspilte for et lydhørt publikum fra scena ved Grovasetra på oppdalssida av Nerskogen. Arrangementsmessig var det et prikkfritt arrangement der alt stemte. Vamp lovde allerede i forkant av konserten å være himla gode, og underveis ble de bedre enn best. Publikum sviktet heller ikke. Om ikke alle var overbeviste Vamp-tilhengere på forhånd, så måtte de bli det i løpet av den halvannen times konserten som foregikk i friluft på en av de fineste dagene i fjellheimen denne sommeren.

I underkant av 2000 mennesker fikk med seg konserten med Vamp Nerskogen lørdag kveld

Vamp storspilte for et lydhørt publikum fra scena ved Grovasetra oppdalssida av Nerskogen. Arrangementsmessig var det et prikkfritt arrangement der alt stemte. Vamp lovde allerede i forkant av konserten å være himla gode, og underveis ble de bedre enn best. Publikum sviktet heller ikke. Om ikke alle var overbeviste Vamp-tilhengere forhånd, måtte de bli det i løpet av den halvannen times konserten som foregikk i friluft en av de fineste dagene i fjellheimen denne sommeren.

Arrangøren, grendelaget Nerskogen i samarbeid med Nerskogprosjektet, tok en kjempesjanse med å planlegge en utendørskonsert i fjellet i september. Mens publikum svikter andre konsertarrangører, innfridde de aldeles utrolig når fjellgrenda Nerskogen inviterte til en storslått musikalsk opplevelse i fjellheimen lørdag 1. september. Det ble antydet at dette kunne bli en tradisjon. Vi tør påstå at publikum lørdag nok kommer tilbake.

Les mer i papirutgaven tirsdag 4. september.

Les hele anmeldelsen hos Sør-Trøndelag

Hva synes du om «Vamp-suksess på Nerskogen»