Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp begeistret 1300

Faksimilie Avisen Agder 13/8-2012

Lørdag kveld var mellom 1.200 og 1.300 mennesker samlet i Amfiet i Sogndalstrand for å høre på Vamp, og de ble ikke skuffet. Færøyske Eivör bidro sterkt til den flotte opplevelsen med sin vakre sang.

Det var solgt godt med billetter forhånd til sommerens Vamp-konsert i Sogndalstrand. Som vanlig trekker de et bredt publikum i alle aldere. Færøyske Eivör var et flott tilskudd til det kjente bandet, både med egne sanger og sammen med Vamp.

Et særdeles flott og varmt vær gjorde også sitt til at publikum ni-koste seg i sommersola. I over halvannen time fikk de presentert gammelt og kjent stoff, men også fire låter fra den nye plata som kommer i oktober.

Frontfigur Øyvind Staveland forteller til Agder at de var spente hvordan de nye låtene skulle bli mottatt, men det gikk over all forventning.

Etter endt konsert ble det stående applaus, musikerne entret scenen igjen og avsluttet som de begynte med ”En liten fuggel” til stor jubel fra publikum.

Det ble en fantastisk kveld for alle som kom for å en musikalsk opplevelse av de helt store.

Les hele anmeldelsen hos Avisen Agder

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp begeistret 1300»