Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Rekordstort publikum

Faksimilie kv.no 5/8-2012

Bjørn Eidsvåg og Vamp trakk et entusiastisk og rekordstort publikum på 1.700 til konserten på Skåtøy lørdag kveld.

Antallet kunne vært enda større hvis arrangøren Skåtøy kafé og galleri hadde tort å ta sjansen. Men grensen ble satt ved nettopp 1.700, og atskillige etternølere måtte skuffet innse at det ikke var flere billetter.

Skåtøygjenganger Bjørn Eidsvåg entret scenen først og hadde publikum med seg fra første stund og gjennom en drøy time og 16 sanger. Mange av dem selvsagt blant hans mest kjente og populære, som «Skyfri himmel», «Eg ser» og «Mysteriet deg». Den siste som duett med den unge oppvarmingsartisten Maria Thorsen.

Hallelujatilstander

Vamp ble like godt mottatt og tok selvsagt også mange av sine suksesslåter, fikk publikum til å både synge og danse. Da bandet rundet av sin avdeling med en forrykende versjon av «Månemannen» var alle de 1.700 beina, og det ble nærmest hallelujatilstander da Eidsvågs fire fremragende musikere sluttet seg til Vamp for felles framføring av «Liten fuggel».

Alt du vil ha var ikke nok

entret «bamsefar Bjørn» også scenen som vokalist i «Alt du vil ha». Publikum ville likevel ha enda mer. Etter de obligatoriske to-tre minuttene med tom scene ble det ikke uventet Vamps vakre «Tir Na Noir» som ekstranummer, men med Eidsvåg og Thoresen som hovedvokalister.

– Vi sees neste år!, lovet Eidsvåg. Han holder nok ordsom vanlig hadde han flere ganger lovprist og skamrost konsertstedet og -publikummet ...

Les hele anmeldelsen hos kv.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Rekordstort publikum»