Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Fine toner fra Vamp

Faksimilie Ringerikes Blad 10/9-2011

Vamp hadde sin siste utekonsert denne sommeren. Og heldigvis viste værgudene seg fra sin blideste side med et etterlengtet hint av sommer ved Steinsfjorden.

Den gode været avspeilet seg i den gode stemningen blant publikum der de satt i gressbakken ned mot scenen.

Hvis noen kan’an, bare syng med, sa vokalist og bandgründer Øyvind Stavland kav haugesund’sk og startet opp konsertslageren «13 humler», som både var poetisk og vakker. Noe et voksent og lyttende publikum satte pris .

Trofaste

At Vamp klarer å være populære år etter år er lett å forstå. Kombinasjonen av folkrock, viser som er svært sarte, viser som rocker av gårde og viser med preg av både irsk folkemusikk og støvete country er svært likandes.

At tekstene også er gode, kloke og med lite platt visvas er også med å befeste bandets posisjon som et av landets mest respekterte, likte og meritterte i form av en rekke priser.

De er rett og slett svært dyktige og profesjonelle og leverer i beste klasse både vokalt og instrumentalt.

Kvinne med laget

– For to år siden en festival Skåtøy ble vi fullstendig betatt. vi plaget henne i månedsvis om å bli med oss. Og har hun vært med plate og to turneer, sa Stavland da han introduserte Eivór Pálsdóttir fra Færøyene.

Jeg er glad at Vamp plaget meg.

– De er et fantastisk band å reise rundt med, sa hun og sang en nydelig vuggevise som hun hadde lært av sin mormor.

Fin konsert

Det kan være et sjansestykke å arrangere en utekonsert i september, men heldigvis har folkene Sundvolden Hotell motet plass.

– Vi får lyst til å arrangere flere konserter igjen når vi ser hvor mange som er møtt opp her i kveld, sa hotellvert Cecilie Laeskogen fra arrangøren da hun ønsket velkommen.

- Ja, det er det bare å håpe at de gjør.

Les hele anmeldelsen hos Ringerikes Blad

Les anmeldelsen som pdf

2 kommentarer til «Fine toner fra Vamp»

Hva synes du om «Fine toner fra Vamp»